‘Damat’a 12 Numara'dan Ödül...

12numara.com.tr web sitemizde düzenlenen 2018 Yılının 'Yılın EN’leri' anketinde, 'Yılın En Başarılı Fenerbahçe Sponsoru' 1.si seçilen ‘DAMAT’ Hazır Giyim Markası adına ödülü Orka Holding YKB Sayın Süleyman Orakçıoğlu’na yöneticilerimiz tarafından verildi.

‘Damat’a 12 Numara'dan Ödül...

Damat’a 12 Numara'dan Ödül...

 Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübümüzün de giyim sponsorluğunu başarılı bir şekilde yürüten ‘DAMAT’ markasının patronu Orakçıoğlu “Bizim için gerçekten çok anlamlı bir ödül oldu. Bizlere ankette oy vererek bu güzel ödülü layık gören başta Fenerbahçe taraftarlarımıza ve taraftarımızın sesi olan siz 12 Numara’ya çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe gibi çok büyük bir kulübün giyim sponsorluğunu yaptığımız için çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak kendi kulübüme yaptığımız bu hizmet ve katkıdan dolayı daha çok mutlu oluyorum. Biz Orka olarak her zaman Fenerbahçe’mizin ve diğer kulüplerimizin yanında olmaya gayret edeceğiz. Fenerbahçe ile 2+1 yıllık bir giyim sponsorluğu anlaşması yaptık. Ancak bu sürenin sonunda yine Fenerbahçe’mizin yanında olmak ve katkı sağlamak niyetindeyiz” dedi.

Çok az bir zaman sonra kongre üyeliğinde 25. Yılını tamamlayacak olan başarılı işadamımız Orakçıoğlu, “Yakında Divan Kurulu” üyesi olacağım. Bu çok güzel bir duygu. Fenerbahçe SK’ne her Trbet zaman hizmet etmekten büyük keyif alıyorum” dedi.

Takımımızın bu sezon ki performansını değerlendiren Süleyman Orakçıoğlu, “Bu sezon gerçekten Fenerbahçe futbol takımı bizleri fazlaca üzdü. Sayın Başkanımız Ali Koç bu duruma hepimizden fazla üzülmektedir. Ben inanıyorum ki Başkanımız içinde bulunduğumuz zor günleri taraftarlarımızın da desteği ile aşacaktır” diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarının takımlarına bu sezon büyük destek verdiğinin altını çizen Süleyman Orakçıoğlu şöyle devam etti, “Geçen yıllara göre taraftarlarımız bu sezon stadı tıka basa doldurmakta ve takımlarına büyük destek olmaktadırlar. Alınan bu başarısız sonuçlara rağmen destek olmaktan asla vazgeçmediler. Fenerbahçe taraftarına yakışan duruşu her zaman sergilediler” dedi.

İlerleyen günler içinde Fenerbahçe’mizde yönetime girmeniz için bir teklif gelirse nasıl bir değerlendirme yaparsınız sorumuza Orakçıoğlu şöyle yanıt verdi, “Aslında içerde veya dışarda olmak bizlerin kulübümüze yapacağı hizmetlere engel olmayacağını düşünüyorum. Böyle bir teklif gelmesi durumun da elbette taşın altına elimizi koyarız” diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Haluk Latifoğlu 5 yıl önce

Tebrikler Damat

Avatar
Şaban Kara 5 yıl önce

!2 Numara sen bizim her şeyimizsin. En büyük FENERBAHÇE - İZMİR

Avatar
Osman Dolunay - Rize 5 yıl önce

Damat markası iyi ve kaliteli ürünler yapıyor. 5 yıldır takım elbiselerini giyiyorum, yeni gibi..Bravo doğrusu

Avatar
Melih Kaya 5 yıl önce

Damat gerçekten bizim gururumuz.. İstanbul

Avatar
Nadir Tunay- Malatya 5 yıl önce

Helal sana 12 Numara, Tebrikler Damat

Avatar
Celal Atabey 5 yıl önce

Böyle güzel iki marka bir arada süper olmuş..

Avatar
Kaan Harunoğlu 5 yıl önce

Tebrikler Damat..Tokat

Avatar
Selda Nurdan 5 yıl önce

Ailece Damat giyen bir aileyiz. Eşim başka marka giymez bile.

banner42

banner43