Damien Comolli, Fabio Coentrao ile anlaşma sağladı

Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren Fenerbahçemiz Sportif Direktörü Damien Comolli, sol bek pozisyonu için Fabio Coentrao ile prensip anlaşmasına vardı.

Damien Comolli, Fabio Coentrao ile anlaşma sağladı

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertli takımda devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Fenerbahçe'de devre arasında çizilecek yol haritası belirlendi. Yoğun bir çalışma yürüten sarı-lacivertlilerde, sportif direktör Damien Comolli'nin hummalı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.

ALTERNATİFLERE BAKILMAYA DEVAM EDİLECEK
Ekonomik anlamda halen daha zorlu bir yolda olan Fenerbahçe'de Betpark Damien Comolli'nin dikkatli adımlar atmaları gerektiğine inanıyor. Kulübün şartlarına ve başta Finansal Fair-Play kuralları olmak üzere ekonomik değerlere uygun hareket edeceklerini bilen Fransız direktör, bu doğrultuda çalışıyor. Sarı-lacivertlilerin şu anda boşta olan Portekizli Fabio Coentrao ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Ancak Damien Comolli önderliğinde transferde sol bekteki diğer alternatiflere bakılıyor, eğer istenilen sonuç alınamazsa Coentrao ile sözleşme imzalanması amaçlanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43