Dilmen ve Bayraktaroğlu'ndan büyük övgü aldı: Transfer olmazsa 10 sene Fenerbahçe'de oynar!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçemiz, güçlü Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla geçerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuştu.

Dilmen ve Bayraktaroğlu'ndan büyük övgü aldı: Transfer olmazsa 10 sene Fenerbahçe'de oynar!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçemiz, güçlü Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla geçerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuştu. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen ve 12 Numara Genel Yayın Yönetmeni Nurdoğdu Bayraktaroğlu, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçında forma giyen futbolcuların performansını analiz etti.

Mesut Özil'in ilk yarıda Fenerbahçe'nin oyuncusu olduğunu gösteren performans sergilediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Osayi'i bu maçta beğenmedim, Thiam karambol oyuncusu. Oyunun sonunda üç stoperle oynadı. Nazım yorgun ama istikrarlı." dedi.

Altay Bayındır'ın performansından övgüyle bahseden Rıdvan Dilmen, "Gerçekten çok iyi bir sezon geçiriyor. Fenerbahçe satmazsa eğer 10 sene kalecisi Altay olarak görünüyor." dedi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile sezon başını geçirdikten sonra çok daha iyi olacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Kontratı 3,5 yıl olacağı için önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ona rağmen özverisine de saygı duyuyorum." dedi..

Mesut Özil'in futbolun emrettiğini oynadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ben Mesut Özil'i bu kadar beklemiyordum. Kolay değil 10 ay sonra futbol oynuyorsunuz. Mesut'un etrafına takım yapılmadı, Mesut bu takıma geldi" ifadelerini kullandı.

Nurdoğdu Bayraktaroğlu ise 12 Numara'ya özel açıklamlar yaparak oynayan tüm oyuncuların performasını analiz etti..

ALTAY BAYINDIR : Bu sezon çok farklı ve istikrarlı oynamaya başladı. Eskiden yaptığı büyük hataları artık yapmıyor. Kalitesine ve yeteneğine güvenerek diyorum ki satılmazsa futbolu Fenerbahçe'de bırakana kadar oynar.

NAZIM SANGARE : Sezonun en iyi transferlerinden birisi, tam bir görev adamı. Şu an itibariyle Gökhan Gönül'den daha formda..Sağ bek mevkii emin ellerde diyebilirim..

CANER ERKİN : Hırsı ve gayreti tüm maçlarda var, ancak en önemli handikapı hakem ile çok fazla diyaloğa giriyor. Sezon başında ki formundan sanki biraz uzak gibi..

SERDAR AZİZ : Oynadığı her maçta sahaya herşeyini veren bir savaşçı karakter, bu aralar ondan formayı almak diğer stoperler için çok zor ihtimal..

ATTİLA SZALAİ : İlk maçından beri kendisini çok beğenmiştim. Genç ve yetenekli bir stoper. Sol ayağı orta saha oyuncuları kadar iyi. Uzun yıllar Fenerbahçe'de oynamaya adaydır. 

JOSE SOSA : Şu zamana kadar kendisinden beklenen oyunu ve beklentileri asla karşılayamadı. Ancak son iki maçta eskiye dönüş sinyalleri verdi. Kalitesi ve yeteneği tartışılmaz, bu maçta beğendim. Devamlı süre almayı seven bir oyuncu..

OZAN TUFAN : Maça kaptan olarak başlaması kendisine özgüven verdi. Maçın genelinde çok başarılı oyun oynadı. Mesut Özil ile uyumu ise gelecek adına çok iyi..İstediği zaman tek başına maç alabilecek bir yetenek..

VALANCİA : Son haftaların en formda isimlerinden, her hafta üstüne koyarak oynamaya başladı. Eğer ki tam form yakalarsa O'nu yakalamak ve durdurmak imkansız olur..

SAMUEL : Fenerbahçe için çok büyük bir yatırım oldu. Yeteneği, tekniği ve en önemli özelliği topla birlikte ki hızı, topsuz hızı göz kamştırıyor. Çok iyi bir taransfer, ilerleyen haftalarda goller de atacaktır. Rüzgarın Evladı diyebiliriz..BU maç biraz vasat kaldı ancak oyunda kaldığı sürece etkili oldu..

MAMA BABA THİAM : Kendisinden beklenmeyecek kadar çok gol attı, yetenekleri sınırlı ancak iyi niyetli oynaması ve karambol pozisyonlarını kovalaması o'nun en büyük özelliği..

VE MESUT ÖZİL : Mesut'un nasıl bir yetenek olduğunu anlatmaya sayfalar sığmaz. Fenerbahçe'de ki 3. maçında olmasına rağmen bu maçta diğer maçlarına göre daha kuvvetli gördüm.Kendisinin tek eksiği uzun zaman futbol oynamamış olmasıydı. Bir, iki hafta sonra ÖZİL geri gelir. Sahada olması bile arkadaşlarına büyük moral ve güç veriyor. Kısa zaman sonra muhteşem frikiklerine, asistlerine ve gollerine başlar..Yakında tek başına maç alacak duruma gelir..

Mbwana SAMATTA : Genel olarak çok atletik ve futbolu iyi bildiği bir gerçek. Çok özel yetenekleri olan bir futbolcu. Fakat şu maçta dahil bekleneni bir türlü veremiyor. Gol atamadığı için büyük bir baskı altında olduğu net olarak görülüyor. İlerleyen haftalarda mutlaka golleri ile takımına fayda sağlayacaktır.

EROL BULUT : Erol hocanın hocalığını, kalitesini, oyunu okumasını eleştirmek benim haddime değil. Anadolu kulüplerinde çok sınırlı kadrolarla büyük işler yaptığını herkes biliyor. Neredeyse hiç tanımadığı bir futbolcu grubuyla lige başlaması zaman, zaman kendisini zor durumlara düşürdü. Kendi oyun anlayışını, planını, çalışma tekniğini yeni Betpas yeni takımına monte etti. Bu karşılaşmada hem ilk 11 seçiminde, hem de oyuncu değişikliklerinde en iyisini yaptı. Ben inanıyorum ki artık Erol Bulut'un istediği ve sahada görmek istediği futbol özellikle maçın ilk devresinde oldu. Erol hocanın bu takımını artık yenmek çok çok zor olacaktır. Erol Bulut ile FENERBAHÇE ŞAMPİYON olur..

MAÇIN YILDIZI : ALTAY BAYINDIR..


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43