Emre Belözoğlu'dan Albayrak'a sert sözler!

Fenerbahçemizin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarına sert yanıt geldi.

Emre Belözoğlu'dan Albayrak'a sert sözler!

Fenerbahçemizin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarına sert yanıt geldi. Belözoğlu, "Ben senin futbolcunla ilgili konuşmuyorum. Biz susuyoruz konuşmuyoruz ortam gerilmesin istiyoruz ama benim Vdcasino sözleşmeli oyuncum hakkında hiç kimse böyle konuşamaz. Böyle futbol yöneticiliği olmaz. Biz hiç kimseyle de yarışmıyoruz transferde, biz Fenerbahçe olarak ihtiyacımız olduğumuz oyuncuyu alıyoruz." dedi.


Erol Bulut'a inanıp güvendiklerini belirten Emre Belözoğlu, bu haftadan itibaren ise takımın oyunsal anlamda camianın beklentisini karşılayacağını söyledi.

Emre Belözoğlu flaş göndermelerde bulundu ve Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarına da cevap verdi..

Emre Belözoğlu'dan Galatasaray'a sert sözler!
 

"HOCAMIZ DA OYUNDAN RAHATSIZ"
Fenerbahçe'nin ligin zirvesinde yer aldığını ve zirveyi paylaştığını dile getiren Emre Belözoğlu, "En çok konuşulan en çok eleştirilen ise Fenerbahçe. Başta hocamız, bizler, yöneticilerimiz, başkanımız ve camiamızın da oyundan şu anda çok memnun olmadığını biliyoruz. Hocamız da oynanan doğru oyunlardan, beklentilerden ve hedeflerimizden dem vurarak devamlı oyuncuları motive etmeye çalışıyor

Çok iyi bir kadromuz var. Herkesin hazır olmasıyla beraber daha iyi olacağız. Fenerbahçe daha çok topa hükmeden, oyunu daha önde oynamaya çalışan bir takım olma hedefindedir, biz her zaman böyle bir takım olmalıyız. Hocamız da oyundan rahatsız. Ama Fenerbahçe taraftarı şunu bilsin; bizim her şeyin yolunda gitmesi için ciddi bir mücadele veriyoruz.

Biz gerektiğinde kendi içimizde gereken değerlendirmeleri yapıyoruz, ancak kritik süreçlerde hakkaniyetli bir şekilde sabırlıca hareket etmeliyiz. Fenerbahçe önde oynar önde basar, mevcut oyundan en başta hocamız rahatsız ve tamamen bu yönde bir sistem için çalışıyor. Hocamız bunun çaresini biliyor. Biz de hocamıza inanıyor ve güveniyoruz. Bu haftadan itibaren oyunsal anlamda camianın beklentisini karşılayacak şekilde ilerleyeceğine inanıyor ve takımımıza güveniyoruz" dedi..

"HOCAMIZIN VE OYUNCULARIMIZIN DEĞERSİZLEŞTİRİLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"
Fenerbahçe'nin hedefleri için çıktıkları yolda kimseyi yarı yolda bırakmayacaklarını vurgulayan Emre Belözoğlu, "Kimseyi korumasız yalnız bırakmayacağız. Oyuncularımızın ve hocamızın arkasında duracağız. Biz burada bunu yapacağız. Biz takımımızı korumak adına kulübümüz adına dışarıda zaten mücadelemizi veriyoruz. Hocamıza ağır eleştiriler yapılıyor ama bizi en çok üzen Fenerbahçelilerin yaptığı eleştiriler olur, bizi onlar kırar..

Bunun dışında gelen eleştiriler bizi bozmaz ama taraftarımız yanımızda olmazsa bu takımı bu ekibi koruyup sahiplenmezse, onlar bize destek olmazsa bu bizi çok üzer ve yıpratır. Biz hocamızın ve oyuncularımızın değersizleştirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Başta başkanımız olmak üzere camia olarak hiçbirimiz buna müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu..

"HOCAMIZIN KARARLARI DOĞRULTUSUNDA ÇOK İYİ BİR TAKIM KURDUK"
Teknik direktör Erol Bulut'un kararları doğrultusunda çok iyi bit takım kurduklarını dile getiren Emre Belözoğlu, "Hocamızla sürekli istişare halindeyiz, sürekli konuşuyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz..

Biz bu yola sen, ben değil biz olacağız diyerek çıktık ve bundan hiç sapmadık. Bu ekip ruhu takımımıza performans ve oyun anlamında da olumlu etki yapacak" şeklinde konuştu..

"FENERBAHÇE'YE HİZMET ETME ARZU VE İSTEDİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ"
Ekip olarak Fenerbahçe'ye hizmet etme arzu ve istediği ile çalıştıklarını dile getiren Emre Belözoğlu, "Biz işimize konsantreyiz. Ancak bizi bu noktadan saptırmaya, tahrik etmeye çalışıyorlar. Galatasaray ve Beşiktaş birbirine rakip mi değil mi ben anlamadım. Devamlı limitten bahsediyorlar..

"ÜÇ TAKIM AYNI PUANDA ANCAK TEK ODAK FENERBAHÇE"
Emre Belözoğlu, şu an ligde üç takımın aynı puanda olduğunu ifade ederek, "Ancak Galatasaray ve Beşiktaş birbirine rakip değiller, herhalde birbirlerini rakip görmüyorlar ki odaklarında sadece Fenerbahçe var gibi görünüyor. Bunlar hiç doğru yaklaşımlar değil" diye konuştu..

"SAĞLIK EKİBİ EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR"
Emre Belözoğlu, sağlık ekibiyle ilgili yapılan eleştirilerden rahatsız olduğunu ifade ederek, "Buradaki ekip yıllardır bu kulübün içinde olan, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir ekip. Pelkas ve Tisserand döndü, Luiz Gustavo 2 hafta daha sürecek gibi görünüyor. Sağlık ekibi en iyisini yapmaya çalışıyor. Oyuncular da tesislere gelerek tedavi oluyorlar, ekstra çalışmalar yapıyorlar. Herkes en maksimum performans ve aidiyetle çalışıyor" diye konuştu.

"MESUT ÖZİL'İN MÜTEVAZI VE TAKIMDA TOPARLAYICI BİR KİMLİĞİ VAR"
Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil'in durumu ile ilgili konuşan Emre Belözoğlu, "Mesut Özil'in oynayıp oynamayacağına hocamız karar verecek. Mesut Özil oyuna girdiğinde duyduğu heyecanı, futbola olan özlemini tüm taraftarımıza gösterdi. Top ayağına geldiğinde bazı şeyleri değiştirebileceğini gösterdi, takıma hızlıca adapte olabileceğini gösterdi. Mütevazı ve takımda toparlayıcı bir kimliği var..

"BEN KENDİMİ BURAYA ADADIM"
Fenerbahçe'de görev yapmanın sorumluluğu ile doğru bildiklerini yapmaya çalıştıklarını dile getiren Belözoğlu, "Fenerbahçe'ye hizmet ediyoruz, belli bir kariyerim, futbol bilgim var. İlişkilerimiz, dostluklarımız, arkadaşlıklarımız var..

Biz kimseyle yarış halinde değiliz. İhtiyacımız olan bir oyuncuyu almak için sonuna kadar zorlarız alamazsak da o saatten sonra oyuncuyu değersizleştirmek için bir şey yapmayız. Bu bize yakışmaz. Ben işimi yapmaktan yanayım elimden geldiğince en iyisi için çalışacağım. Benim için başka kimsenin ne dediği önemli değil; Fenerbahçe camiasının ne dediği önemli. Ben kendimi buraya adadım" dedi..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43