Emre Belözoğlu'nun Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası açıklamaları

Futbol A Takım Direktörümüz Emre Belözoğlu, golsüz eşitlikle sona eren Aytemiz Alanyaspor maçından sonra yayıncı kuruluşa konuştu.

Emre Belözoğlu'nun Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası açıklamaları

Sözlerine Aytemiz Alanyaspor’u tebrik ederek başlayan Belözoğlu, “Öncelikle Alanyaspor’u ve Çağdaş hocayı tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Sezon başından beri inandıkları bir sistem, ligimizin belki en doğru parselasyonuna sahip, topa hakim üzerine kurmuş oldukları oyunu başarıyla sezon başından beri oynamaya çalışıyorlar. Tekrar ediyorlar, tekrar ediyorlar… Maçın 1. dakikasından 90. Dakikasına kadar aynı istekle oynamaya çalıştılar. Güçlü, iyi organizasyonu olan bir takım. Çok saygı duyduğumuz bir rakipti. Onları tebrik ederim.” dedi.
 
Maçla ilgili Emre Belözoğlu, “Olaya bizim tarafımızdan balarsak; kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı şampiyonluk yolunda. Oyunun birinci devresinde oyunu oturttuğumuz çok net dakikalar vardı. Topun bizde kaldığı, Alanyaspor’un zaaflarına çalıştığımız ve karşımıza çıkan önemli opsiyonlarımız da oluştu. Bunları değerlendirebilseydik 10 kişi kalana kadar… İlk yarıdaki oyunumuzla maçı biraz daha kendimize yakın görüyordum. Tabii son 55-60 dakikalık 10 kişi kaldığımız periyottan itibaren topa sahip isteyen, doğru parselasyonu olan bir takım… Yine de biz bildiğimiz, inandığımız oyunu oynamaya çalıştık. Takımımız adına söyleyebileceğim; oynayan bütün arkadaşlarım mücadelelerini gösterdi. 1 puan için üzgünüz Kazanmak için buraya gelmiştik. Sonu ne olursa olsun her dakikasına kadar bu işin sonunu bırakmayan Fenerbahçe olarak yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir şey bitmedi. Net bir şekilde camiamızın ve oyuncularımızın bunu bilmesi gerek diye düşünüyorum. Sonuna kadar Allah’ın izniyle bu işi devam ettireceğiz.” değerlendirmesini yaptı.
 
Karşılaşma 11-11 devam etseydi nasıl bir sonuç çıkardı sorusu üzerine Belözoğlu, “Bunları konuşmak çok kolay. Teknik adam gözüyle düşündüğünüzde oyunla alakalı bir plan yapıyorsunuz, o plan oyuna bazen yansıyor bazen yansımıyor, oyun içinde başka bir plana dönebiliyorsunuz. 3 planlı bir oyun kurmuştuk 90 dakikaya yaymak için ama mevcut ikinci planımıza geçmeden 10 kişi kaldık. Üzüntü verici. İstediğimiz gibi gidiyordu oyun, bize dönmüştü 10 kişi kalmadan önceki periyotta özellikle. 11 kişi devam etseydik rakibe çok daha fazla topu vermezdik ve inanıyorum onların zaaflarına iyi çalışmıştık, pozisyonlara girebilecek üretkenliği gösterebilirdik." cevabını verdi.
 
Futbol A Takım Direktörümüz sözlerini şöyle tamamladı: "Ben daha önce de şansa inanmadığımı söylemiştim. Hayatta her şey nasip, kısmet. Biz sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. 4 tane çok zorlu maçımız var. Her rakibimize saygı duyuyoruz. Zaten futbolun doğasında olması haliyle herkes birbirine çok saygı duymalı. Futbol çok değişken bir oyun. Bir anda rüzgar arkanızdan eserken, bir anda tersten Jestbahis esebiliyor. Biz bu 4 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu büyük camiaya, bu büyük taraftara layık şekilde 4 haftayı Allah’ın izniyle tamamlayacağız."

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEEmre Belözoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43