Erol Bulut bazı konularda çok rahatsızdı..İşte gerçekler

Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü görevine, kulüple anlaşarak noktayı koyan Erol Bulut, dün saat 16.00'da yapılan antrenmana çıkmadı.

Erol Bulut bazı konularda çok rahatsızdı..İşte gerçekler

"HAKKINIZI HELAL EDİN"
Fenerbahçe Teknik Canlı Bahis Direktörlüğü görevine, kulüple anlaşarak noktayı koyan Erol Bulut, dün saat 16.00'da yapılan antrenmana çıkmadı. İdmandan önce Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gidip futbolcularla toplantı yapan Bulut, kısa bir veda konuşmasının ardından hepsiyle tek tek kucaklaşıp vedalaştı. Bulut "Hakkınızı helal edin" diyerek takıma veda etti.

Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de Erol Bulut gerçeği! O konulardan rahatsızmış
Erol Bulut'un takımla vedalaştığı toplantıda sportif direktör Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu belirtildi. Bulut-Belözoğlu ikilisinin bir süre baş başa sohbet edip çay içtiği, ikilinin arasında herhangi bir gerginlik olmadığı bildirildi.

BAZI KONULARDAN RAHATSIZDI
Fenerbahçe yönetiminin 'sportif başarısızlık' gerekçesiyle yolları ayırma kararı aldığı teknik direktör Erol Bulut'un da bazı konularda rahatsızlıkları olduğu belirtildi.


Çalışma koşullarından memnun olmayan Bulut'un, bu konudaki düşüncelerini yakınlarına ifade ettiği bildirildi. Bulut'un ayrıca kulüp içinden bazı yetkililerin kendisini dışarıda eleştirmesinden de büyük rahatsızlık duyduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'de Erol Bulut gerçeği! O konulardan rahatsızmış
Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar teknik sorumlu olarak görev yapacak olan Emre Belözoğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Aurelio ile Volkan Demirel yapacak. Belözoğlu'nun 'teknik sorumlu' unvanıyla çalışacak olmasının sebebi, Süper Lig'de takım çalıştırmak için şart olan 'Pro Lisans Teknik Direktör Diploması' sahibi olmaması.

Belözoğlu maçlarda yedek kulübesinde oturabilecek ancak basın toplantılarına çıkamayacak. Bilindiği üzere Aytemiz Alanyaspor'da Çağdaş Atan'ın da 'Pro Lisans Diploması' bulunmuyor.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43