Erol Bulut kararını verdi ve 4 ayrılık....

2. Transfer ve Tescil Dönemi'nin başlamasıyla birlikte transferde gaza basan Fenerbahçe, bugüne kadar 3 isimde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler Attila Szalai'ye Çubuklu'yu giydirirken, Osayi-Samuel ise sezon sonunda Kanarya'ya gelecek.

Erol Bulut kararını verdi ve 4 ayrılık....

Her konuda anlaşılan Mesut Özil'de ise herhangi bir pürüz bulunmuyor ve önümüzdeki günlerde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Kanarya'da yapılan transferler bu şekildeyken, gerek yabancı sınırı gerekse harcama limitinden dolayı kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılacak. İşte teknik direktör Erol Bulut'un takımdan düşünmediği 3 isim ve 1 sürpriz ayrılık....

Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte harekete geçen Fenerbahçemiz'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Fenerbahçe'de bugüne kadar gelen oyuncular bu yöndeyken, gidecek futbolcular da netleşti. Kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmak isteyen yönetim, böylelikle takımın harcama limitlerini de azaltmış olacak.
İşte gönderilmesi planlanan 3 isim ve 1 sürpriz ayrılık...

NABIL DIRAR

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Faslı oyuncu için sarı-lacivertli takım, teklif gelmesi halinde kolaylık sağlayacak.

DIEGO PEROTTI

Sakatlığı bulunan Diego Perotti'nin ameliyat edilmesine karar verilmişti. Arjantinli yıldızla ilgili konuşan sportif direktör Emre Belözoğlu, "Oynamama süreci 3 ila Jestbahis 8 ay arasında gözüküyor." ifadelerini kullanmıştı.

Operasyon sonrası sezonu kapatması beklenen Arjantinli yıldızla sözleşmenin feshedilmesi bekleniyor..

KEMAL ADEMI

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Kemal Ademi'nin sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralanabileceği gündeme geldi.

İsviçreli oyuncuya Süper Lig'den talipler olduğu belirtildi..

SÜRPRİZ AYRILIK OZAN TUFAN!

Mesut Özil'in gelmesiyle birlikte orta saha ve hücum hattını güçlendiren sarı-lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık da yaşanabilir.

Avrupa devlerinden transfer teklifi alan Ozan Tufan, Fenerbahçe'yi cezbeden bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabilir.

25 yaşındaki oyuncuya Premier Lig, Rusya Ligi ve La Liga'dan teklifler iletildi..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43