Erol Bulut: Oyuncularımı tebrik ediyorum..

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “İlk olarak futbolcularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Ben, iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum.

Erol Bulut: Oyuncularımı tebrik ediyorum..

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, Galatasaray maçını değerlendirdi

27 Eylül 2020 Pazar 

Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “İlk olarak futbolcularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Ben, iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Gol pozisyonlarına da yeterince girdik. Ama futbolda pozisyonları iyi değerlendirme olarak sadece son vuruşlarda biraz daha iyi konsantre olup topu filelerle buluşturabilirdik. Rakibin de birkaç pozisyonu var. Genel anlamda güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Yeni gelen arkadaşlarımız iyi performans gösterdiler. Tabii birkaç tanesi %100 durumda değil ama ilk 11’de oynayan 7 tane yeni oyuncumuz var. Bugün gösterilen performanstan gayet memnunum.” dedi.

Özellikle 3.bölgede daha üretken bir oyun sergileme noktasında çalıştıklarını ifade eden Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Sonuçta 3.bölgede yakaladığımız pozisyonları daha net, daha iyi değerlendirmemiz lazım, sonuçlandırmamız lazım. Açıkçası söylemek gerekirse aslında orada halen biraz daha arayış içindeyiz. Kanatta hangi futbolcumuzu daha iyi değerlendirebiliriz, merkezdekini mi değerlendiririz. Bildiğiniz üzere Samatta aramıza katıldı. O da forvet bölgesinde yerini alacak. Yanında, sağında, solunda, arkasında kimleri oynatabiliriz, hangisi bizim için daha iyi olur, onları zaten çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki kamp dönemi bir ayı geçti ama o bir ay içerisinde bütün bu futbolcular elimizde yoktu. Orada biraz eksiğiz, Safirbet geriden geliyoruz. Galatasaray geçen seneden, hemen hemen takımın tamamı birbirine uyum sağlayan, oynayan bir takım.     Önümüzdeki hafta Fatih Karagümrük maçı var, ondan sonra milli maç arası olacak. Milli maç arasından sonra daha iyi bir seviyede olacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, ‘Kafanızdaki 11’de yavaş yavaş şekilleniyor’ şeklindeki soruya ise ‘yavaş yavaş’ cevabını verdi.

BASIN TOPLANTISI

Teknik Direktörümüz Erol Bulut basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi ve soruları yanıtladı.

Sadece son vuruşlarda biraz daha konsantre olmuş olsaydık, maçın sonucu farklı olabilirdi. İlk 11’de oynayan 7 tane yeni arkadaşımız vardı. Daha iyi bir görüntü sahaya yansıttık. Karagümrük maçı sonrası milli takım arası var. Ondan sonra takımımızın daha iyi bir seviyede olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Transferleri yapıyoruz. Bugün de yeni transferimiz Samatta oyuna girdi, oynadı. Evet, şu an biraz arayış içerisindeyiz. Kanatlarda kimleri oynatacağız, kimleri yan yana oynatacağız. Onun için uğraşıyoruz, araştırıyoruz. Bugün güzel bir görüntü vardı, son maçlara baktığımızda. Son vuruşlarda biraz eksik kaldık. Önümüzdeki haftalarda futbolcular birbirini daha iyi tanıdıklarında, yavaş yavaş ilk on birimiz de oturmuş olacak.  Daha iyi görüntü sergileyeceğiz.

Ozan’ı tebrik ediyorum. Bugün çok iyi maç oynadı. Hedefimiz rakibin sol tarafını kapatıp sağ stopere Luyindama’ya yönlendirmekti. Ozan’ın da ona baskı yapmasını istemiştik. Çok iyi yaptı. Birkaç gol pozisyonuna da girdi. İkinci yarı vurduğu bir şut vardı, daha iyi konsantre olarak onu değerlendirmiş olsaydı, öne geçme şansımız da olacaktı.

Arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Sadece bir futbolcuyla gol atılmıyor. Takımın 11’i ile gol atılıyor. Önümüzdeki hafta bu takım birbirine daha iyi uyum sağladığında goller de istediğimiz şekilde olacaktır
.”

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErol Bulut

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43