Erol Bulut'tan açıklamalar...

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, Can Bartu Tesislerimizde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Futbol A Takımımızın antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut'tan açıklamalar...

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, Can Bartu Tesislerimizde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Futbol A Takımımızın antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
MARADONA’YLA GÜZEL BİR ANIMIZ OLMUŞTU
 
İlk olarak dün hayatını kaybeden futbolun tüm zamanlardaki en büyük efsanelerinden biri olan Diego Armando Maradona’yla ilgili konuşan Erol Bulut, “Bütün dünya futbolunun çok üzüldüğünü düşünüyorum. Büyük bir dünya yıldızı aramızdan ayrıldı. Tüm dünya futbolunun başı sağ olsun. Hatta güzel bir anımız olmuştu. Olympiakos dönemimde ilk yılımda, 2005/06 sezonunda şampiyonluğu evimizde garantilemiştik. Kendisini Olympiakos kulübü davet etmişti. Isınmaya çıktığımızda topla ısınmamız gerekirken ısınamamıştık çünkü Maradona bütün topları tribüne atmıştı. O dönem güzel bir anımız olmuştu. Sonuçta herkes hayatını yaşıyor ve zamanı geldiğinde de bu dünyadan göç edip gidiyor. Biz de herkes gibi bunu tadacağız.” dedi.
 
ŞU ANKİ POZİSYONUMUZDAN MEMNUNUZ
 
Ligin ilk 9 haftalık bölümünü değerlendiren Erol hoca, “Sezon başında 17-18 transfer yaptık. Tabii kolay değil takımdan hemen üst düzey performans beklemek. Çünkü bu 18 futbolcunun hepsi bir anda gelmedi, aralıklarla geldi. Her şeyi sil baştan yeniden çalışmamız gerekti. Allah’a şükürler olsun bu süreci iyi atlattık, iyi gitti. Şu anki pozisyonumuz; 2. sıradayız, 20 puanımız var. Daha iyi olabilir miydi? Olabilirdi, 24 puanda da olabilirdik. Ama şu anki pozisyonumuzdan memnunuz. Üzerine koymak istiyoruz, koyacağımızı da düşünüyorum. Birkaç sakat futbolcumuz var, hasta olan futbolcularımız var ama onlar da önümüzdeki haftalarda takıma hızlı bir şekilde gelecektir.” diye konuştu.
 
Takımdaki eksiklerle ilgili sorulan soruyu Erol Bulut, “Enner Valencia dönmedi. Covid-19 belirtisi çıkmıştı. Tahmin ediyorum 1-2 güne testini olacak. İnşallah negatif çıkar, Türkiye’ye gelmesini bekliyoruz. Gökhan dün koşulara başladı, bugün de antrenmana çıkacak. Maça birkaç günümüz daha var. İnşallah bir sıkıntısı olmaz ve hafta sonu bizimle birlikte olur.” şeklinde Galabet yanıtladı.
 
HAFTA SONU İYİ, TEMPOLU BİR MAÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
 
Derbi maçıyla ilgili ise Erol hoca, “Tabii ki eksiklikler her iki takımda da var. Futbolda olacak. Sakatlıklar oluyor, cezalılar oluyor… Beşiktaş olsun, biz olalım elimizdeki futbolcuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bunu bugüne kadar iyi yaptığımızı düşünüyoruz. İnşallah bu hafta da en iyi şekilde yapıp, istediğimiz 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Herkes Fenerbahçe’yi konuşurken 17-18 transfer yapıldı ama Beşiktaş’a baktığınızda veya Trabzonspor’a baktığınızda bu takımlar da 12-13 transfer yaptı. Herkes yeni bir şeyler yapmaya çalışıyor. Daha kaliteli, performansı yükseltmeye yönelik futbolcular transfer ediliyor. Bazıları erken iyi performans yakaladı; bazıları biraz daha geç performans yakaladı. Rakibimizde iyi futbolcular var, bizim kalitemiz belli. Üzerine koymaya çalışıyoruz. Hafta sonu iyi, tempolu bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz.” değerlendirmesini yaptı.
 
SAMATTA SAKATLIĞIYLA İLGİLİ 3-4 HAFTALIK BİR SÜREÇ YAŞAYACAK
 
Son olarak Samatta’nın sakatlığıyla ilgili konuşan Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Samatta  maçta (Sivas Belediye Spor) 60 dakika oynadı. Hafta sonu maçını düşünerek oyundan aldık. Kendisiyle de zaten konuştum. Sakatlığını bilmeksizin oyundan aldık. Maalesef sonuçlar iyi gelmedi. Sakatlığıyla ilgili 3-4 haftalık bir süreç yaşayacak. Kendisiyle durumuyla ilgili de konuştum. Bizim için çok önemli bir futbolcu. Samatta’nın bir maç oynamaması demek değil ki ilk 11’deki yerini kaybetti. Bizim için çok değerli. Bundan sonra da çok değerli olacak. İhtiyacımız olan bir futbolcu, diğer futbolculara ihtiyacımız olduğu gibi. İnşallah en kısa zamanda takıma dönüp bize faydası daha çok olacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
Erol BulutMaradona

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43