EROL BULUT VE EKİBİNİN YANINDAYIZ..

Biz gerçek Fenerbahçe sevdalıları ise her zaman olduğu gibi yine hocamız Sayın Erol Bulut ve ekibinin sonuna kadar yanındayız.

EROL BULUT VE EKİBİNİN YANINDAYIZ..

BİZ FENERBAHÇE SEVDALILARI OLARAK EROL BULUT VE EKİBİNİN YANINDAYIZ..

HERKES GİBİ İYİ GÜNDE DEĞİL,, KÖTÜ GÜNDE DE YANINDAYIZ…

Fenerbahçe’mizde ufak bir sorun olsa her zaman olduğu gibi fatura hocaya kesiliyor. Şimdi de kargaşa tellalları sözde Fenerbahçeli spor adamları, yazarları Erol Bulut yerine hoca öneriyorlar, teklif ediyorlar, hedef gösteriyorlar.

Biz gerçek Fenerbahçe sevdalıları ise her zaman olduğu gibi yine hocamız Sayın Erol Bulut ve ekibinin sonuna kadar yanındayız.

Kendi çıkarları için birilerinin talimatı ile Fenerbahçe Başkanımız Sayın Ali Koç’a algı operasyonu yaparak kafasını karıştırmalarına asla izin vermeyeceğiz.

Futbolun ‘F’ sini bile bilmeyen sözde spor yazarları Erol Bulut gibi bir hocaya taktik, teknik dersi veremez!. Bu ruh ve hal içinde olan tüm spor yazarı karşılarında ‘BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARINI” görecektir. Sosyal medya hesaplarında Erol Bulut ve ekibine ayar vermek bu satılmış kalemlerin haddine değildir!.. Aman dikkat diyoruz bu çakallara?

Bu satılmış kalemlere ve birilerinin klavye katillerinin adeta şamar oğlanına dönmüş utanmaz ve arsız yüzlerine biz buradan, Erol hocamızda sahadan gereken cevabı “TOKAT” gibi vuracağız.

KURTLAR SAHAYA İNİNCE, ÇAKALLAR İNLERİNE KAÇAR…

Fenerbahçe SK üzerinden hiçbir şahıs, kurum ve bazı spor yazarı rantçılar asla iş çeviremeyeceklerdir. Biz iyi günde dost olanı da, kötü günde düşman olanı da iyi biliyoruz haa.

Erol Hocamız sen işine bak, senin kafanı Dinamobet bu satılmış ve çürümüş kalemler asla bulandırmasın? Onların planlı ve hain tuzağına asla düşme,, Tuzak kuranların en hayırlısı olan “ALLAH”a sığın. Tuzaklarını onların başına yıkacaktır..

Bizi durduramayacaksınız?

Bizi bölemeyeceksiniz?

#BizBirlikteFenerbahçeyiz

#ErolBulut #AliKoç #EmreBelözoğlu #VolkanBallı #VolkanDemirel #12numara #12numaracomtr

ÇÜNKÜ #BİZFENERBAHÇEYİZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43