Ersun Yanal, Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendirdi

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, 2-1’lik Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendirdi

İlk olarak maçı değerlendiren Ersun Yanal, “İlk ve son maçları oynamak zordur. Aslında bugün böyle bir maçta, özellikle ligi bitirdiğimiz maçta oyuncularımın böyle bir 17 maçlık periyodu tamamlaması adına kolay olmadı. Oynadığımız oyunu, istediğimiz oyunu rakibe kabul ettirsek de pozisyon zenginliği olmayan bir oyundu. Bu tür maçları oynamak kolay değil. Birçok iyi oynadığımız maçlarda kazanamadık. Bugün skora oynadık ve skoru aldık. Rakibin özellikle sert oyunu ve saha içerisinde oyuncularımıza yapılan faulleri, hakem değerlendirmelerini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Sakatlık yaşamadık. Oyunun daha ofansif yönünü güçlü oynayabileceğimiz anlar vardı. Özellikle oyunun hemen başında kaçırdığımız goller. Biz bütün doğruları başkanımdan, en büyük mertebesinden hepimize, çalışanına kadar doğruları yapmaya çalışan bir kulübüz. Bu doğruların içinde futbol doğruları da var. Biz de futbol doğrularını oynayıp ligi zirvede kapatmak istiyoruz. Biz şampiyon olacağız. Futbolun doğrularını yaparak olacağız. Her alanda her yerde. Bugün belki sezonun başından bu yana oynadığımız oyunun takdirini Bahis Siteleri almasak da skorun takdirini aldık. Skor her zaman haklı. Biz de bugün skoru aldığımız için haklıyız.” dedi.
 
İkinci yarı planlamasıyla ilgili sorulan soruya Ersun hoca, “Bunun için her zaman hazırız, her zaman belli bir çalışmanın içindeyiz. İlerleyen günlerde, ayın 6’sı akşamında herkesle güzel bir yemek yiyip, paylaşacağımız bir basın toplantısı olacak. Orada konuşuruz.” cevabını verdi.
 
Geçen hafta Beşiktaş maçının ardından yaptığı basın toplantısıyla ilgili sorulan soruyu ise Ersun Yanal, “6’sında akşam bir basın toplantısı yapacağız. Hem bu maçın önüne geçmemesi açısından hem de devreyi kapatıp daha iyi bir yorum yapma açısından aynı zamanda da benim açıklamamdan sonra Başkanımızın yaptığı bir açıklama var. Kulübümüzün en tepesindeki kişi açıklama yaptıysa benim ondan sonra bu açıklamanın üzerine herhangi bir açıklama yapmam doğru olmazdı. Hep beraber buluşup bir akşam yemeğinde herkesin sorularına açık yüreklilikle cevap vereceğiz.” diye cevapladı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErsun Yanal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43