Eski dünya yıldızından Mesut Özil sözleri! "Arsenal değerini bilemedi"

Arsenal'in efsane futbolcularından Sol Campbell, İstanbul'a gelerek katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son olarak oynanan Galatasaray derbisinde takımının ilk golünü atarak galibiyete büyük katkı sağlayan Mesut Özil için de konuşan Campbell, Arsenal'in Mesut Özil'in değerini bilemediğini ifade etti. İşte o sözler...

Eski dünya yıldızından Mesut Özil sözleri! "Arsenal değerini bilemedi"

İngiltere milli takımının ve Arsenal'in efsane futbolcusu Sol Campbell beINSPORTS'a yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'de forma giyen Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncunun Arsenal'de gereken değeri görmediğini belirten Campbell, "Form tutması biraz süre alacaktır. Mesut'u yakından takip etmeye çalışıyorum. Çok yetenekli bir oyuncu. Arsenal'da, hak ettiği değeri göremedi...

Burada kendini göstermesi için uygun şartlar var. Mesut Özil'in İngiltere'de yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. O; her takımı, çok iyi bir takım haline getirebilecek bir oyuncu. Çok akıllı ve zeki bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

Dünya futbolunun en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'ya da değinen Campbell, Messi ve Ronaldo başka bir evrende yaşıyor. Onlarla kimseyi kıyaslayamaz, yerlerine kimseyi koyamazsınız. O rekorları kırmak çok zor olacak." dedi.

fearbet.org

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43