Felipe Caicedo atağı!.

2019-2020 sezonunun başında kadrosuna kattığı Vedat Muriqi'nin taliplerinin artması sonrası Kosovalı golcüye alternatif arayan Fenerbahçe'nin, Lazio'nun Ekvadorlu forveti Felipe Caicedo'yu gündemine aldığı ve oyuncunun menajeriyle temasa geçildiği öğrenildi..

Felipe Caicedo atağı!.

Süper Lig'de bu sezon gol yollarında sadece Vedat Muriç'in ayağına bakan Fenerbahçe, yeni sezonda daha güçlü ve alternatifli bir forvet hattı için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin ilgilendiği oyunculardan birinin de Lazio'nun Ekvadorlu golcüsü Felipe Caicedo olduğu ortaya çıktı. Serie A'da bu sezon 9 gol ve 5 asistlik Betvole performansıyla dikkat çeken Caicedo'nun menajeri ile temasa geçerek nabız yokladığı öğrenildi..

MAN. CITY'DE OYNADI
Espanyol'dan 2017 yılında Lazio takımına gelen 31 yaşındaki oyuncunun, 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak başkent ekibinin forvete yapacağı yeni takviyeler nedeniyle Caicedo'yu gözden çıkaracağı ifade edildi. Manchester City, Malaga, Espanyol ve Lokomotif Moskova gibi tanınmış kulüplerde görev yapan tecrübeli forvet için Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde durması bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43