Fenerbahçe Bright Osayi-Samuel'i de resmen açıkladı!.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin ardından, Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'i de resmen duyurdu...

Fenerbahçe Bright Osayi-Samuel'i de resmen açıkladı!.

12 Numara oşarak bu transferi günler önce açıklamıştık..

Bizi takibe devam..

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile Egobet 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, 4 sezon için anlaşmaya varmıştır. Transfer ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.".

HIZLI VE TEKNİK
Her iki kanatta da görev yapan Osayi, hızı ve teknik kapasitesiyle dikkat çekiyor. Kolay adam geçen ve hızlı hücumlarla kilit rol oynayan yıldız futbolcunun savunmaya katkısı ise beklentilerin altında kalıyor.

Bu sezon QPR formasıyla 20 lig maçına çıkan Osayi, bu karşılaşmalarda 6 gole direkt katkı sağladı. 3 kez rakip fileleri havalandıran Nijeryalı futbolcu, 3 de asist yaptı..

23 yaşındaki futbolcunun birçok talibi arasından sarı-lacivertli takımı tercih ettiği bildirildi..

GELECEK SEZON FENERBAHÇE FORMASINI GİYECEK!
Fenerbahçe, Queens Park Rangers ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile anlaşma sağladı. Ocak ayında görüşmelere açık hale gelen 23 yaşındaki futbolcu gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43