Fenerbahçe “ÇOK KORKAK” oynuyor!

Milli Takım arası Fenerbahçe’ye iyi gelir, sakatlar istenilen seviyeye gelir demiştik ancak, çok fazla bir işe yaramamış gibi. Yuka Tel Denizlispor maçında oynanan oyun, edilen mücadele ve korkak futbol tüm Fenerbahçelileri çok üzdü.

Fenerbahçe “ÇOK KORKAK” oynuyor!

Fenerbahçe “ÇOK KORKAK” oynuyor!

Milli Takım arası Fenerbahçe’ye iyi gelir, sakatlar istenilen seviyeye gelir demiştik ancak, çok fazla bir işe yaramamış gibi. Yuka Tel Denizlispor maçında oynanan oyun, edilen mücadele ve korkak futbol tüm Fenerbahçelileri çok üzdü. Ersun Yanal ve talebelerinin aklı hala geçen sezonda kalmış. Takımın ve hocanın tedirgin olmasının ardında bu olumsuzluk yatıyor. Tamam, süper lig takımlarının hemen hemen hepsi çok göz alıcı ve güzel futbol oynamıyor. Ancak eğer ki sen FENERBAHÇE isen farkını ortaya koyacaksın ki şampiyonluğa ulaşabilesin. Kadro olarak süper lig için iyi bir kadro var. Her mevkii de değişik alternatifleri olan Ersun hoca ve takımı böyle ürkek ve acemi takımlar gibi oynamamalı. Biz takım galip geldiği zaman eleştirelim ki yarın olası mağlubiyetlerde herkes eleştirisini önüne alıp baksın. Şimdi birçok sözde futbol yazarı, Fener iyi oynadı, Fener çok istedi kazandı vs. yalan ve gaz verici yazılar yazacaklar. Ancak görünen köy kılavuz istemez misali takımın durumu ve mücadelesi ortada. Ben önümüzdeki hafta Kadıköy de oynanacak Konyaspor maçında hocamızdan ve takımdan Fenerbahçe takımına, formasına yakışan hırslı, kaliteli ve iyi futbol oynayan bir Fenerbahçe bekliyorum.

Altay muhakkak uyarılmalı..

Genç kalecimiz Altay çok yetenekli ve kendisine çok güveniyor. Ancak yediği gol tamamen amatör kalecilerin bile yemeyeceği kadar çok hatalıydı. Bu sezon en az 3-4 gol tamamen kendi hatasından gol yendi. Bir an evvel özellikle Volkan Demirel genç kaleci ile görüşüp kendisini toparlaması gerektiğini acilen söylemeli. Bu maçta bereket Nakitbahis versin ki Denizlispor çok iyi oynayamadı da maç berabere bitmedi.

Zanka çok ağır ve yeteneksiz

Zanka Fenerbahçe için stoper de bir güvence olacaktı ve bunun için alındı. Bunca hafta geçmesine rağmen kendisini bir türlü hazırlayamadı. Aslında kimse kusura bakmasın Fenerbahçe takımının stoperi değil. Topla çıkarken çok yavaş, geriden oyun kuramıyor, ikili mücadelelerde son derece yeteneksiz. Takımın stoperleri yavaş oynayınca hücuma çıkmak ta çok yavaş oluyor. Takımın en çok göze batan eksiği geriden başlayarak takımın tamamına yansıyan çok yavaş oyunu. Ersun hoca bu anlamda takımı daha çabuk oynatmanın yollarını bulacak. Nasıl mı? Bu da Ersun hoca ve ekibinin bulması gereken bir çare.

Beklenenden çok uzaklar

Yeni transferlerden Deniz Türüç, Rodriguez, Zanka, hatta Gustavo beklenenin çok altında oynuyorlar. Eskilerden Alper Potuk adeta acemi futbolcu gibi olmuş. Ersun hoca kendisini sonradan oyuna alarak ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.

Sadece 3 puan

Bu kadar kötü bir mücadele eden bir takımın deplasman da aldığı üç puan iler ki maçlarda muhakkak ki bir moral olacaktır. Ancak Denizli maçında oynanan ruhsuz ve korkak futbol devam ederse Fenerbahçe taraftarı çok üzülür..

Nurdoğdu Bayraktaroğlu | 12 Numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43