Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden! Görüşmeler başladı

Süper Lig'in ikinci yarısına Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir galibiyetleriyle başlayan Fenerbahçe'de ara transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala çalışmalar hızlandı.

Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden! Görüşmeler başladı

Süper Lig'in ikinci yarısına Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir galibiyetleriyle başlayan Fenerbahçe'de ara transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala çalışmalar hızlandı. Kadroda düşünülmeyen birkaç oyuncuyu satarak hem Simon Falette'e lisans çıkartmak hem de Ricardo Rodriguez'i kiralamak isteyen sarı-lacivertlilerde 2 isim takımdan gönderiliyor.

Fenerbahçe'de transferde ilk hedef Eintracht Frankfurt'tan kiralanan Simon Falette'nin lisansını çıkarmak. Şu anki tabloda -19 milyon TL Gorabet ekside bulunan sarı-lacivertliler bir süredir artıya geçmenin hesaplarını yapıyordu..Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre Milan'ın sol beki Ricardo Rodriguez transferini imza aşamasına getiren Fenerbahçeli kurmaylar, harcama limiti sebebiyle transferi resmiyete dökememişti..Harcama limitinde artıya geçmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe'de ilk hedef oyuncu satışı olarak belirlenmişti. Victor Moses'ın Inter'e transfer olmasından sonra Nijeryalı yıldızın maaş yükünden kurtulan sarı-lacivertliler 2 futbolcusuyla daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43