Fenerbahçe'de alarm verildi!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılmasının ardından teknik direktör konusundaki belirsizlik sürerken kulüpte alarm verildi. Sarı-lacivertlilerin iki genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile Berke Özer'in takımdaki geleceği henüz tam netleşmedi. İşte ayrıntılar..

Fenerbahçe'de alarm verildi!

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Fenerbahçe'de fatura teknik direktör Vitor Pereira'ya kesilmişti. Sarı-lacivertlilerde yeni hoca konusunda henüz bir gelişme yaşanmamışken dün itibarıyla bir tehlike daha yaşandı. Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosunda tuttuğu genç yıldızların sezon sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılma ihtimalleri doğdu. İşte sarı-lacivertlilerde yaşanan son dakika gelişmesinin detayları...

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu, dün itibariyle yani 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren Avrupa'dan her kulüple görüşebilecek. Bu sezon sarı-lacivertli takımın parlayan yıldızları Türkiye hariç Avrupa'nın her liginden teklif alabilir ve görüşmeler yapabilir.

30 Haziran 2022'de sözleşmeleri sona erecek iki genç futbolcu henüz Fenerbahçe ile resmi bir anlaşma imzalamadı. Sarı-lacivertli kulüp hem Ferdi hem de Berke ile görüşmelerini yaptı. Önümüzde hafta içinde yeni görüşmelerin yapılması bekleniyor.

Ancak dünden itibaren Avrupa'dan herhangi bir kulüp de iki genç yıldızla görüşme yapma şansına sahip. Zaten iki genç yıldız Avrupa'daki birçok takımın takip listesinde bulunuyor. Birçok önemli kulübün scout ekipleri Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'i uzun zamandır izliyor.

Bu sezon da Fenerbahçe'de başarılı olan iki genç yıldızın takipçi sayısı daha çok arttı. Özellikle son dönemde Avrupa'ya açılan Türk futbolcuların sayısı da artmış durumda. Bu açıdan bakıldığında 22 yaşındaki Ferdi ile 21 yaşındaki kaleci Berke, yaşları, potansiyelleri ve performanslarıyla gelecek vadediyor.

 Fenerbahçe'nin elini çabuk tutması gerekiyor. Aksi takdirde iki potansiyelli genç yıldız bedavaya Avrupa kulüplerine kaptırılabilir.

Sarı-lacivertlilerde bu sezon saha içinde yıldızlaşan Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer saha dışında da çok iyi arkadaşlar. İki yıldız aynı kralbet yaşta oldukları için de saha dışında birlikte vakit geçiriyor, iyi anlaşıyor.

Bu sezon özellikle Vitor Pereira yönetiminde iki genç yıldız da parladı. Özellikle Ferdi Kadıoğlu performansını yukarı çekti ve Fenerbahçe'deki en iyi dönemini geçirdi. 22 yaşındaki Ferdi, 22 resmi maçta oynadı, 2 gol 2 asist yaptı. Altay Bayındır'ın sakatlanmasıyla kaleyi devralan 21 yaşındaki Berke Özer de 14 resmi maçta eldivenleri giydi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43