Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yeniden aday olacak mı?

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç Perşembe günü basın toplantısıyla hem durum değerlendirmesi yapacak hem de kararını açıklayacak. Koç hem sezonu ve geride kalan 3 yılını değerlendirecek hem de kararını camiaya duyuracak.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yeniden aday olacak mı?

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç Perşembe günü basın toplantısıyla hem durum değerlendirmesi yapacak hem de kararını açıklayacak. Koç hem sezonu ve Maksibet geride kalan 3 yılını değerlendirecek hem de kararını camiaya duyuracak.

Gözler başkan Ali Koç'ta... Başkan haziran ayında yapılacak kongrede tekrar aday olup olmayacağını önümüzdeki günlerde açıklayacak. Basın toplantısı düzenleyecek olan Koç hem sezonu ve geride kalan 3 yılını değerlendirecek hem de kararını camiaya duyuracak. Seçildiğinde sorunların çözümü için en az 2 döneme ihtiyacı olduğunu vurgulayan Koç'un bir sürpriz olmazsa yeniden aday olacağı biliniyor. Koç'un tekrar seçilmesi halinde yönetimini değiştirmesi, şampiyonluk için de yeni transferler yapması bekleniyor.

Edindiğimiz son bilgiye göre adaylığını açıklamasının yanı sıra yeni yönetimine alacağı bazı önemli isimleride açıklayacak. 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43