Fenerbahçe'de hedef Walter Kannemann

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Fenerbahçe'de stoper pozisyonu için Walter Kannemann gündeme geldi. 27 yaşındaki futbolcu için harekete geçen yönetim pazarlıklara başladı.

Fenerbahçe'de hedef Walter Kannemann

Hareketli bir transfer dönemi geçirmesi beklenen Fenerbahçe'de operasyon başladı. İlk hedef olarak Skrtel'in yanına iyi bir futbolcu almak isteyen sarı-lacivertliler, Gremio'dan Walter Kannemann'ı kadroya katmak istiyor. 2016 yazında Gremio'ya transfer olan futbolcu, Brezilya'nın en beğenilen savunmacılarından birisi. Sol ayaklı stoperin takımıyla 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Kannemann'ın bir diğer Betist ciddi talibi ise ülkesinden Independiente. Brezilya basınına göre Arjantin ekibi, oyuncu için 5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Boca Juniors ve Flamengo da futbolcuyla ilgileniyor. Sarı-lacivertli yönetim, bu sezon Jailson'u transfer ettiği Gremio ile iyi ilişkilerini kullanıp transferi kısa sürede bitirmek istiyor.

Kariyerine San Lorenzo'da başlayan Kannemann, Meksika'da Atlas formasını giydikten sonra Gremio'ya transfer oldu. Arjantinli oyuncu, 3 kez de A Milli Takım formasını sırtına geçirdi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43