Fenerbahçe'de kanat bombası patlıyor!.

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 17 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler, ligin başlamasının ardından minimum seviye puan kaybederek, toplayabildiği kadar puan toplamak istiyor.

Fenerbahçe'de kanat bombası patlıyor!.

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 17 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler, ligin başlamasının ardından minimum seviye puan kaybederek, toplayabildiği kadar puan toplamak istiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal da bu düşüncesini Başkan Ali Koç'a iletirken, Kartal takıma acil transfer istediğini de belirtti. Hücum bölgesine takviye yapmayı hedefleyen Kanarya, Brezilya'dan flaş bir yıldızla ilgilenmeye başladı. İşte detaylar... .

Takıma kanat takviyesi isteyen İsmail Kartal, izleme komitesiyle yaptığı istişare sonucu aklındaki isimleri Ali Koç'a sundu..

F.BAHÇE'DE ROTA BREZİLYA

Brezilya'da küme düşen Gremio yıldızlarını satışa çıkardı. Fenerbahçe yönetimi de 24 yaşındaki sol kanat Ferreira için Brezilya kulübü ile temasa geçti.

24 yaşındaki oyuncunun, iyi bir yıllık ücret önerilmesi halinde sarı lacivertlilere gelmek istediği belirtildi..

Sol açık Fereira'nın piyasa değeri 9 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Ferreira'nın kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek..

Fenerbahçe'nin, Brezilya ekibi Gremio,'ya 3 milyon Euro banında bir rakam önermeyi planladığı ve oyuncunun menajeri ile görüşme yapıldığı gelen haberler arasında.


1.75 boyundaki Aldemir Ferreira, sol açık dışında sağ açık ve 10 numara mevkilerinde de oynayabiliyor..

Kariyerinde toplam 92 maça çıkan oyuncu, 18 gol ve 19 asist kaydetti. Ferreira, gerektiğinde santrfor bölgesini de yedekleyebiliyor..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43