Fenerbahçe'de kötü gidişin ardından Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'de kendi sahasında Adana Demirspor'a yenilerek ikinci yarıya kötü başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti. Bu gelişmelerin ardından eski Başkan Aziz Yıldırım Fanatik Gazetesi yazarı Faik Çetiner'e açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'de kötü gidişin ardından Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu!

KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR 
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'de kötü gidişat sürüyor. Kadıköy'de 1-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertli takım sezonun ikinci yarısına mağlubiyetle başladı.

LİDERİN 17 PUAN GERİSİNDE 
Fenerbahçe bu mağlubiyetle birlikte liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'un tam 17 puan gerisine düştü. Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından henüz teknik direktör bulamayan Ali Koç yönetimi eleştirilere hedef olmaya devam ediyor.

İSTİFAYA DAVET EDİLDİ 
Covid-19 testinin negatif çıkmasının ardından Adana Demirspor maçını tribünden izleyen Başkan Ali Koç istifaya davet edildi. Sarı-lacivertli kulübü başkanı, hemen önünde yer alan taraftarların 'istifa' protestolarına alkışlayarak tepki gösterdi.

AZİZ YILDIRIM, ÇETİNER'E KONUŞTU 
Fanatik Gazetesi yazarı Faik Çetiner, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu değerlendiririrken, eski başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı konuşmayı aktardı. İşte o yazı...

'KREDİSİNİ SIFIRLADI' 
"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sınırsız zannettiği kredisini 3.5 yıl içinde sıfırladı. Yaptıklarını, icraatlarını düşündükçe başkanın neyi hedeflediğini anlamak mümkün değil. Ligin ikinci yarısı başlamış; Fenerbahçe takımı, futbol kariyeri bilinmeyen, tecrübesi olmayan, futbolcuların elinde oyuncakmış gibi duran bir alt yapı hocasına teslim edilmiş.

'NE LÖW'LE DÜZELİR, NE MOURINHO İLE' 
Yarış 3 kulvarda devam ediyor, Fenerbahçe Başkanı, 'Teknik direktörü 1-2 haftaya buluruz' diyor. Bu tutum, bu davranış biçimi Fenerbahçeliler'i çileden çıkartıyor. Fenerbahçe ne Löw'le düzelir, ne Mourinho ile ne de Wenger ile.

'YA BIRAKMALI YA DA GÜVENOYU İSTEMELİ' 
Fenerbahçe acil kongreye kralbet gitmeli. Başkan ya bırakmalı, ya da güvenoyu istemeli. Yeni liste yaparken de Fenerbahçe'nin ciğerlerini bilen yöneticileri yanına almalı

YILDIRIM: TEK ÇARE KONGRE 
Şimdikiler gibi Fenerbahçe'yi hiç tanımayan etiket meraklılarını değil. Efsane başkan Aziz Yıldırım'ın düşüncesi de aynı. Geçen gün yaptığımız ayak üstü sohbette, 'Şu anda tek çare kongre' sözleriyle görüşünü dile getirdi."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43