Fenerbahçe'de Max Kruse ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe, Max Kruse'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıkladı. Yapılan açıklamada Fenerbahçe kulübünün Max Kruse'ye borcu olmadığı belirtilirken, "FIFA ve TFF sirkülerli ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır.

Fenerbahçe'de Max Kruse ile yollar ayrıldı

Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'de son dakika şoku! Fenerbahçe kulubü, Alman oyuncu Max Kruse'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;


Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncularından Max Kruse, Kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir. Kulübümüzün Milanobet futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcu bulunmamaktadır. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir. Konu spor yargısına taşınacak olup, Kulübümüz menfaatleri için her türlü girişimde bulunulacaktır. Camiamız ve kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEMax Kruse

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43