Fenerbahçe'de Mehmet Ekici sürprizi

Mehmet Ekici, sezon başında TFF'ye verilen 28 kişilik listede yer almamıştı. Ancak onun yerine takımda tutulan isimlerin bekleneni verememesi, yıldız futbolcuya dönüş yolunu açtı.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici sürprizi

Mehmet Ekici, Fenerbahçe’ye transfer olabilmek için 2016-17 sezonunun ikinci yarısında Trabzon’da kadro dışı kalmayı göze alıp futbol oynayamadı. Gurbetçi oyuncu, Sarı- Lacivertliler’e büyük umutlarla imza atsa da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamadı.

Ersun Yanal, bu sezon başında TFF’ye bildiliren 28 kişilik kadroda Ekici’ye yer vermeyerek şaşırttı. Bir anlamda kadro dışı kalan orta saha oyuncusu, kendisine takım aramaya başladı. Ancak Mehmet Ekici konusunda yine sürpriz bir gelişme yaşanabilir.

Son Betgaranti söz yönetimin ama...

Yanal’ın, Ekici’nin yerine kadroya dahil ettiği isimler beklentileri karşılayamadı. Başarılı oyuncu ise antrenmanlardaki performansıyla teknik heyetin gözüne girdi. Yönetim de onay verirse Ekici sezonun ikinci yarısında 28 kişilik kadroya alınabilir. Ekici eğer başarılı bir performans sergilerse, sezon sonunda bitecek sözleşmesi de uzatılabilir. Ersun Yanal kesin olarak ikinci devrede takımın kadrosunda Mehmet Ekici'yi görmek istediğini Başkan Ali Koç ve Comolli'ye iletti. Bu gelişme karşısında Mehmet Ekici çok daha motive olarak çalışmalarının temposunu iyice arttırdı.

12 Numara Özel Haber

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43