Fenerbahçe'de Nabil Dirar çıkmazı!

Fenerbahçe’de Nabil Dirar'ın geleceği belirsizliğini korumayı sürdürüyor. Faslı futbolcu, sezon başından beri kadro dışı olarak çalışmalarını tek başına sürdürüyor.

Fenerbahçe'de Nabil Dirar çıkmazı!

Fenerbahçe, tecrübeli oyuncunun kendisine takım bulmasını bekliyor. Ancak Dirar, şu anki maaşı olan senelik 1.5 milyon Euro’yu verecek bir kulüp bulamadı.

Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Betticket 34 yaşındaki futbolcu, yönetimle yaptığı görüşmede ayrılmak için maaşının tamamının ödenmesini talep etti.

Dirar’ın kontratı 5 Kasım 2019’da 2 seneliğine uzatılmıştı.

Gelinen noktada Nabil Dirar şu anda Fenerbahçe Kulübünden parasını takır, takır alıyor. Ancak Nebil Dirar'dan faydalanma yerine işi çıkmaza sokmak akıl işi değil. Dirar konusunda taraftarlarımız bize yoğun şekilde takımda oynaması gerektiğini ve mevcut kadroda bulunan bir çok isimden daha kaliteli olduğunun altını çiziyorlar. Ayrıca Fas'lı oyuncunun hırsı ve agrasifliğine takımın ihtiyacı olduğu kanaati hakim.

Biz 12Numara olarak'ta yetkililere bir an evvel bu konuyu çözüme kavuşturmalarını veye Dirar'ı affederek takıma kazandırmalarını bekliyoruz!

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇENABİL DİRAR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43