Fenerbahçe'de Nabil Dirar gidiyor Bruno Gaspar geliyor!

Sağ bek hattında yeniliğe gidip Gökhan Gönül’ü kadrosuna katan Fenerbahçe, bu bölge için yeni çalışma başlattı. Nabil Dirar’ı elden çıkarmak için düğmeye basan yönetim, bu ismin yerini Sporting Lizbon forması giyen Bruno Gaspar’la doldurmak istiyor.

Fenerbahçe'de Nabil Dirar gidiyor Bruno Gaspar geliyor!

Sezon başlamasına rağmen transferlerine tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, sürpriz bir şekilde sağ bek pozisyonu için de bir hamlede bulundu.

Sağ bek için 1 numarasını Gökhan Gönül olarak belirleyen ve Nabil Dirar’ı da elden çıkarmaya çalışan Sarı-Lacivertliler’in, Bruno Gaspar’ı listesine dahil ettiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Kanarya’nın, 27 yaşındaki Gaspar’ın durumunu bizzat kulübü Sporting Lizbon’a sorduğu bildirildi. Venüsbet Gökhan’a alternatif olarak düşünülen ve sözleşmesi 2023’te bitecek olan tecrübeli oyuncunun alınmasına teknik ekip kesin olarak onayı verirse, Sporting’e kiralama teklifi yapılacağı bildirildi. Geçen sezon Yunan ekibi Olympiakos’ta kiralık olarak 21 maçta görev yapan ve 1 asistle oynayan Gaspar, A Takım seviyesinde ayrıca Guimaraes ve Fiorentina formalarını da giydi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43