Fenerbahçe'de Pelkas'ın MR sonuçları belli oldu!. Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'mizin Yunan futbolcusu Pelkas'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Yıldız isim Rizespor maçında sakatlanmıştı..

Fenerbahçe'de Pelkas'ın MR sonuçları belli oldu!. Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe, arka adalesinde sertleşme hisseden Pelkas'ın çekilen MR'ında Grade 2 yırtık tespit edildiği açıklandı. En az 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan futbolcunun, 24'üncü haftada oynanacak Galatasaray derbisinde de yer almaması bekleniyor.

SARI LACİVERTLİLERİN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE;

"Bilgilendirme | Dün akşam Ç. Rizespor ile oynadığımız maçta arka adalesinde sertleşme hisseden ve oyundan alınan oyuncumuz Pelkas'ın çekilen MR'ında Grade 2 yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Fenerbahçe'de sakat 5 futbolcunun son durumu ise şöyle,,

Süper Lig'in 23. haftasında Hatayspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren 5 futbolcunun son durumları belli oldu..

Süper Lig'in 23. haftasında 2 Şubat Salı günü Atakaş Hatayspor'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de oynayan futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirild

Diğer oyuncuların ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanı dar alanda yapılan pas çalışmasıyla sürdürdüğü vurgulandı. İdmanın, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla noktalandığı belirtildi.

Uzun süreli sakatlığı geçen Gökhan Gönül'ün topla çalışmalara başladığı aktarıldı. Sakatlığını atlatan bir diğer isim Ferdi Kadıoğlu'nun ise antrenmanın tamamında takımla çalıştığı duyuruldu. Wsbets Marcel Tisserand'ın tedavisine devam edilirken, Sinan Gümüş'ün sahada koşulara başladığı kaydedildi. Sadık Çiftpınar'ın ise bireysel koşu çalışması uyguladığı ifade edildi.

Son günlerde yüklenme antrenmanları uygulanan Mesut Özil'in ise günü dinlenmeyle geçirdiği vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEPelkas

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43