Fenerbahçe'de Seçim Rüzgarı: Tarih Belli Oldu

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul tarihi belli oldu. Fenerbahçe 29-30 Mayıs'ta seçime gidiyor. Ali Koç tek aday.

Fenerbahçe'de Seçim Rüzgarı: Tarih Belli Oldu

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul 29-30 Mayıs'ta yapılacak.

SON SEÇİM 2018'DE YAPILMIŞTI
2018'de yapılan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul'da Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık yarışına girmiş, Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım'ı tarihi bir hezimete uğratmıştı. Arkasında çok büyük bir taraftar desteğiyle başkanlığa gelen Ali Koç, göreve geldiğinin ilk yılından itibaren Fenerbahçe'yi büyük bir ekonomik külfetten kurtarmış ancak sportif anlamda Fenerbahçe'yi çok zor bir duruma düşürmüştü. Ligde art arda alınan kötü sonuçlar Ali Koç'un başkanlığının sorgulanmasına yol açmıştı.

HOCA DAYANMADI
Fenerbahçe'de başkanlığının ilk yılında Philip Cocu'yu teknik direktörlük koltuğuna oturtan Ali Koç, 3. yıl itibariyle hiçbir sezonu tek teknik adamla kapatamadı.

Fenerbahçe, Ali Koç’un başkanlığında ilk sezonu (2018-19) ligde 6. Trbet sırada, ikinci sezonu (2019-20) ise 7. sırada bitirdi. 2020-2021 yılında ise Fenerbahçe Süper Lig'de üçüncü sırada bulunuyor.

ALİ KOÇ TEK ADAY
Ali Koç, Fenerbahçe Olağan Genel Kurul'a tek aday olarak giriyor. Eğer Ali Koç'un karşısına başka bir aday çıkmazsa 3 yıl daha başkan olarak görev yapacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43