Fenerbahçe'de Serdar Aziz korkusu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal hafta sonundaki Çaykur Rizespor maçı öncesi önemli bir savunma kriziyle karşı karşıya. Yanal krizi aşmak için çare ararken, özel bir görüşme yapmayı da planlıyor.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz korkusu

Fenerbahçe tarihi bir maç sonrası Beşiktaş deplasmanından 3-3'lük bir skorla ayrılarak büyük moral buldu. Fenerbahçe, ilk yarısını 3-0 geride bitirdiği mücadelenin 90 dakikasını 3-3'lük skorla tamamlamıştı. Kanarya, bu geri dönüşle birlikte maçtan puan çıkarmanın yanında moral açısından da oldukça güçlendi.Sarı-Lacivertliler 3-0'dan geri dönüşü kutlarken, maç sonunda büyük bir üzüntü yaşadı.

Derbide Fenerbahçe'nin 2. golünü atarak geri dönüşte pay sahibi olan Sadık Çiftpınar, 76. dakikada gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Sadık, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynayacağı kritik maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Sadık'ın yokluğunda formayı Serdar Aziz'in giymesi bekleniyor. Ara transfer döneminde Galatasaray'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Serdar, sarı-lacivertlilerle yalnızca 1 maça çıktı. Kayserispor maçında forma giyen Serdar Aziz, yenilen golde eleştirilen isim olmuştu. Kayserisporlu Kravets 87. dakikada takımını öne geçiren kafa golüne imza atarken, tecrübeli stoper rakibini bozamamıştı. Fenerbahçeli futbolcular golden sonra uzun süre faul itirazında bulunmuş ancak gol geçerli sayılmıştı. Kayserispor'un maç içerisinde Umut Bulut ile bulduğu bir gol, VAR Betebet kararı sonucunda Serdar Aziz'e faul yapıldığı gerekçesiyle geçersiz sayılmıştı.

Serdar Aziz'in, ligin en formda ekiplerinden Çaykur Rizespor karşısında Skrtel ile nasıl bir uyum sağlayacağı merak konusu. Çaykur Rizespor maçında Skrtel'in yanına bir başka alternatif ise Roman Neustadter. Fenerbahçe ile bu sezon 20 lig mücadelesine çıkan

Takvim'in haberine göre Roman, performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu maçlarda takımına 1 gol katkısı veren Rus stoper, ilk yarının son karşılaşması olan Antalyaspor maçında ise gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmıştı. 

Roman, ligin ikinci yarısında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı Yeni Malatyaspor maçında hatalarıyla ön plana çıkmıştı.Konuk ekibin bulduğu 2 golde de topa iyi yükselemeyen Neustadter, Mina'nın kafa vuruşlarına engel olamamıştı.

Mina o maçı 1 gol 1 asistle tamamlamış ancak yenilgiyi önleyememişti.

SERDAR AZİZ'DEN HAZIRIM MESAJI

Ersun Yanal, görev vereceği ismi henüz belirlemese de Serdar’dan ‘hazırım’ mesajı geldi.
 
Milli stoper, “Geldiğim günden beri var gücümle çalışıyorum. Rize maçı, kendimi göstermek açısından benim için önemli bir şans. Eğer hocam beni oynatırsa, formanın hakkını vereceğim” ifadelerini kullandı. Serdar, Kayseri maçında yenen golde yaptığı hatayla eleştii oklarının hedefi olmuştu.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇESerdar Aziz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43