Fenerbahçe'de Serdar Dursun sürprizi!

Fenerbahçe'mizin sezon başında kadrosuna kattığı ilk isim olan golcü futbolcu Serdar Dursun hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Serdar Dursun sürprizi!

Sarı lacivertlilerin Bundesliga 2 ekibi Darmstadt'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Serdar Dursun, gol kralı olarak tamamladığı sezonun ardından Fenerbahçe ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Portekizli gazeteci sosyal medyadan duyurdu
Portekizli gazeteci Pedro Almeida sosyal medya hesabından matadorbet giriş yaptığı paylaşımda 30 yaşındaki futbolcuya İtalya Serie A takımlarından Venezia'nın talip olduğunu yazdı. 

15 maçta 5 gol attı
Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk transferi olan Serdar Dursun, sarı Lacivertli formayla 15 resmi maçta forma giyerken 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İtalya Serie A'da 17 puanla 16. sırada yer alan Venezia piyasa değeri 2,5 milyon olan tecrübeli golcüyü transfer ederek düşme hattından kurtulmak istiyor.

A Milli Takım'a yükseldi
Sarı lacivertli takımdaki başarılı performansının ardından A Milli Takım'a da seçilen 30 yaşındaki futbolcu kariyerinde daha önce Hannover 96, Eskişehirspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük, Greuther Fürth ve Darmstadt gibi takımların formasını giydi.

Bu gelişmeler yaşanırken Başkan Ali Koç'un Serdar Durdun'u yedek golcü olarak kadroda tutmak istediği aldığımız bilgiler arasında..
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43