Fenerbahçe'de şok ! Ferdi Kadıoğlu ezeli rakiplerle görüşüyor...

Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonun başında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Fenerbahçe'de şok ! Ferdi Kadıoğlu ezeli rakiplerle görüşüyor...

Sarı-lacivertliler genç yıldıza bir türlü imza attıramadı. Genç yıldızın menajerinin öncelikli olarak Süper Lig'in devleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile transfer görüşmesi gerçekleştireceği ve ondan sonra kararını vereceği belirtildi.

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan yıldız oyuncu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe ile yeni sözleşme yapmaya yanaşmıyor. Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncunun menajerine konuyla ilgili tam yetki verdiği öğrenildi.

Genç yıldızın menajerinin öncelikli olarak Süper Lig'in devleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile transfer görüşmesi gerçekleştireceği ve ondan sonra kararını vereceği belirtildi.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor geçtiğimiz günlerde Ferdi Kadıoğlu ile temas kurmuş ve transfer şartları hakkında bilgi almıştı.

2018 yılında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro'ya transfer edilen Ferdi'nin sözleşmesi Haziran ayında son buluyor.

22 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon 27 maçta 2 gol atarken 2 de asiste imza attı. Genç yetenek Fenerbahçe'nin jokeri konumunda.

Ferdi Kadıoğlu savunmanın ve orta sahanın iki kanadında da forma giydi. Fenerbahçe'ye geldiğinde 1.5 milyon Euro piyasa değeri olan genç yıldızın şimdiki değeri ise 8 milyon Euro.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEFerdi Kadıoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43