Fenerbahçe'de sürpriz transfer iddiası: Danilo Avelar

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'nin bonservisi Torino'da olan, bu sezon kiralık olarak Corinthians'ta oynayan 29 yaşındaki Danilo Avelar ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de sürpriz transfer iddiası: Danilo Avelar

Tarihinin en zor günlerinden birisini geçiren Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İsmail Köybaşı'nın istenilen performansı verememesi nedeniyle Hasan Ali Kaldırım'la rekabete girecek sol bek transferi yapmak isteyen Sarı Lacivertli ekip, rotasını Brezilya'ya çevirdi.

Brezilya basını, Fenerbahçe'nin bonservisi Torino'da olan, kiralık olarak Corinthians'da forma giyen sol bek oyuncusu Danilo Avelar ile ilgilendiği öne sürüldü. Fenerbahçe'nin sezon sonunda teknik heyetin raporu doğrultusunda harekete geçerek Torino ile görüşmelere başlayacağı öne sürüldü.

Haberde Corinthians'ın 29 yaşındaki sol bekin bonservisini almak için Torino'ya yaptığı 1 milyon euro'luk teklifin reddedildiği ve İtalyan kulübünün 1.5 milyon euro'da direttiği de kaydedildi. Danilo Avelar'ın kariyerine ülkesinde devam etmeye sıcak baktığı ifade edilirken, buna Arzbet rağmen Avrupa'dan gelecek olan cazip tekliflere de açık olduğu iddia edildi.

Danilo Avelar kimdir?
9 Haziran 1989 yılında doğan Danilo Avelar, futbola ülkesinin Joinville takımında başladı. 1 sezon sonra Parana'ya, ardından Rio Claro'ya transfer olan Avelar, 2010 yılında ilk kez ülke dışına çıktı ve Ukrayna'nın Karpaty takımına kiralandı. Avelar'ın performansından memnun kalan Karpaty, Brezilyalı futbolcunun bonservisini aldı. 1 sezon Ukrayna'da forma giyen sol bek, 2011 yılını Schalke'de, 2012 yılını ise Cagliari'de kiralık olarak geçirdi. 2013 yılında Cagliari, 1 milyon Euro'ya Avelar'ın bonservisini aldı. 2 yıl daha Cagliari forması giyen Avelar, 2 milyon Euro karşılığında Torino'nun yolunu tuttu. Kariyerinde sürekli takım değiştiren Brezilyalı futbolcu, 2017 yılında Amiens'e, 2018 yılınd ise Corinthians'a kiralandı.

Bu sezon Corinthians formasıyla 20 maça çıkan Avelar, 4 gol atarken asist kaydedemedi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEDanilo Avelar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43