Fenerbahçe'den Arda Turan hamlesi..

Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Her iki kulüp de maç sonrası polemik savaşına giderken, Fenerbahçe yönetiminin Arda Turan konusunu TFF'ye taşıyacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'den Arda Turan hamlesi..

Kadıköy'deki derbiye Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesi kadar, tribünde yaşanan olaylar da damgasını vurdu. Fenerbahçe'nin talebi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun izniyle Ülker Stadı'na 150 kadar sağlık çalışanı alınmıştı. Ancak bu sağlık çalışanlarının 90 dakika boyunca teknik direktör Fatih Terim ve Sarı-Kırmızılı takıma ettiği küfürler olay yarattı.

ŞİKAYETTE BULUNDULAR
Galatasaray cephesi yaşananlara 1xbet çok büyük tepki gösterirken, valilik, Spor Bakanlığı ve Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili şikayette bulundu. Sarı-Kırmızılılar gibi Fenerbahçe cephesinden de derbiyle ilgili küfür isyanı geldi. Maçın bitiminin ardından Galatasaray'ın soyunma odasında çekilen ve Peter Etebo tarafından sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye ağır küfürler ettiği öne sürüldü.

FEDERASYONA GİDECEKLER
Sarı-Lacivertli taraftarlar bu görüntülere sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe yönetimi de konuyu şimdi Futbol Federasyonu'na taşımaya hazırlanıyor. Arda Turan'ın büyük bir maç oynamama alacağına kesin bir gözle bakıyoruz.

12 Numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43