Fenerbahçe'den Mbwana Samatta'ya Belçika'dan talip!

Belçika ekibi Club Brugge'un, Fenerbahçe'nin Tanzanyalı golcüsü Mbwana Samatta'ya talip olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'den Mbwana Samatta'ya Belçika'dan talip!

Fenerbahçe'nin sezon başında Aston Villa'dan 6 milyon euro bonservis ücretiyle transfer ettiği Mbwana Ally Samatta'ya Club Brugge talip oldu.Belçika'dan Voetbal24'ün haberine göre; bu sezon forvet oyuncularından istediği verimi alamayan ve Belçika'da lider olmasına rağmen geçmiş sezonlardaki gibi ligi domine edemeyen Club Brugge'de teknik direktör Philippe Clement, ara transfer için forvet istedi. Clement'in transfer listesinin ilk sırasında ise Fenerbahçe'nin Tanzanyalı forveti Mbwana Ally Samatta yer alıyor.

Talep en az 10 milyon Totobo euro

Haberin detayında, Club Brugge'ün Samatta'yı Fenerbahçe'den transfer edebilmesi için en az 10 milyon euroyu gözden çıkarması gerektiği bilgisi verildi.

Club Brugge'ün Samatta'yı alırken bazı forvetlerini ise satmayı planladığının altı çizildi.

Fenerbahçe'nin zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte 6 milyon euro'ya kadrosuna kattığı 27 yaşındaki golcü, bu sezon Süper Lig'de 7 maçta sadece 2 gol attı.

Samatta, Genk kariyerinde ise 191 resmi maçta 76 gol atıp 20 asist yapmıştı. Bu performansıyla parlayan Samatta, Ocak 2020'de 10.5 milyon euro bonservis karşılığı Aston Villa'ya transfer olmuştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43