Fenerbahçe'den Serdar Aziz'e rest!

Fenerbahçe’de transferin son gününde takım bulamayan Serdar Aziz’in, 2.2 milyon Euro’luk maaşını 1.5 milyon Euro’nun altına indirmediği sürece sezonun geri kalan kısmında kadroya giremeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'den Serdar Aziz'e rest!

Fenerbahçe, transfer döneminin son gününü bir hayli hareketli geçirdi. Perotti, Pelkas ve Ademi'yi kadrosuna katan, Deniz Türüç ve Zanka ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Serdar Aziz krizi ise aşılamadı. Yönetim, Erol Bulut'un kadroda düşünmediği ve 2.2 milyon euro'luk maaşını 1.5 milyon euro'ya düşürmeyen Serdar Aziz'i gözden çıkardı. Yüksek ücret talebi nedeniyle Beşiktaş ve Başakşehir'le de anlaşamayan milli stoper, takımdaki 4. stoper konumuna Fenomenbet düştü. Karagümrük maçının kadrosuna alınmayan Serdar, bu tavrını sürdürmesi halinde kadroya giremeyecek.

Beşiktaş'ın kapısından döndü!

Transfer döneminin son gününde Beşiktaş, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Serdar Aziz'e talip oldu. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız futbolcunun menajeri Haluk Canatar'la bir görüşme gerçekleştirdi. Ancak Serdar'ın Fenerbahçe'den alacağı olan 8 milyon lirayı bırakmak istememesi ve yüksek maaş talebi nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇESerdar Aziz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43