Fenerbahçe'den son 'BOMBA'  İrfan Can! Hayırlı Olsun..

Başakşehir, yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci hakkında kararını verdi. Başkan Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Oyuncu sarı lacivertli takıma transfer oluyor..

Fenerbahçe'den son 'BOMBA'  İrfan Can! Hayırlı Olsun..

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir görüşme gerçekleştiriyor.Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan İrfan Can Kahveci için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir araya geldi. İkili görüşmelerini Gümüşdağ’ın ofisinde gerçekleşti.

Göksel Gümüşdağ'ın Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki ofisinde gerçekleştirilen görüşmede, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da yer aldı.

Görüşmenin ardından ilk açıklama Göksel Gümüşdağ'dan geldi.

Gümüşdağ "Görüşmemiz bitti. Fenerbahçe teklifini sundu, biz teklifimizi sunduk. Fenerbahçe ile tekrar görüşmek üzere ayrıldık. En yakın zamanda bir daha görüşeceğiz. Galatasaray en son teklifinin üzerine yeni bir teklif yapmadı. Bizim hoca durumumuz var, onu netleştirmemiz gerek. İki takım da çok istekli. Galatasaray da Fenerbahçe de İrfan Can'ı çok istiyor" dedi.

TEKLİF 6.5 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin teklifi 6.5 milyon Euro, şu an kiralık olarak Başakşehir'de oynayan Deniz Türüç, bir oyuncu ve Kahveci'nin bundan sonraki satışından yüzde 25 pay şeklinde oldu.

GALATASARAY GERİ ADIM ATTI
Galatasaray ile iletişime geçildi. Sarı kırmızılar hiçbir şartta verdikleri teklifin üzerine çıkmayacaklarını Başakşehir tarafına iletti.

TRANSFERE ONAY ÇIKTI
Başakşehir, bu aşamada fikir değiştirdi. Daha önce Fenerbahçe'nin teklifini yetersiz olduğu gerekçesiyle reddeden Başakşehir, bu kez sarı lacivertlilere transfer için onay verdi. İrfan Can Kahveci, daha önce yaptığı açıklamada Tulipbet Fenerbahçe'ye transfer olmak istediğini söylemiş, Başakşehir kimle anlaşırsa sorun çıkarmayacağını belirtmişti.

Transfer çok kısa zaman sonra açıklanacak ve karşılıklı imzalar atılacak.. 12numara 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43