Fenerbahçe'den sürpriz transfer!

Süper Lig'in son iki haftasında aldığı peş peşe galibiyetlerle çıkışa geçen Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları hızlandı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda ilerleyen ve birçok bölgeye takviye yapması beklenen sarı-lacivertlilerin önceliği ise sol bek transferi...

Fenerbahçe'den sürpriz transfer!

Hasan Ali Kaldırım'ın uzun süreli sakatlığı sonrası bu bölgede alternatifi bulunmayan ve adı Aleksandar Kolarov ve Dario Melnjak gibi isimlerle anılan Fenerbahçe'den sürpriz bir transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 5-1'le geçen Fenerbahçe'de ocak ayı için transfer çalışmaları başladı..

Hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren ve takımı büyük ölçüde yenileyen sarı-lacivertliler, zirve yarışını sonuna kadar sürdürmek adına ara transfer döneminde de bazı radikal kararlar almayı planlıyor..

Özellikle Miha Zajc ve Mehmet Ekici gibi isimleri devre arasında elinden çıkarıp buradan gelecek parayı transfere harcamayı hedefleyen Fenerbahçe'nin ilk hedefi ise sol bek transferi....

Audi Onbahis Cup'ta oynanan Bayern Münih maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Hasan Ali Kaldırım'ın alternatifi olmaması sebebiyle bu bölgede Nabil Dirar'ı kullanan teknik direktör Ersun Yanal, sol bek transferi için yönetime talimat verdi..

Bu doğrultuda harekete geçen sarı-lacivertlilerin gündemindeki isimlerse Aleksandar Kolarov ve Dario Melnjak....

Kanarya, yaz transfer döneminde takıma dahil etmek için uzun süre uğraştığı ve prensip anlaşmasına vardığğı Kolarov transferini Roma'nın istediği yüksek bonservis bedeli sebebiyle askıya almıştı..

Sarı-lacivertliler, İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sırp yıldız için ara transfer döneminde bir girişimde daha bulunacak..

Öte yandan Roma'nın tecrübeli oyuncuya 1+1 yıllık yeni sözleşme önerdiği ancak yönetimin teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Sırp sol bekten vazgeçmediği öğrenildi..

Sol bek transferi için önceliği Kolarov'a veren sarı-lacivertliler, bir yandan Sırp futbolcunun alternatiflerini de belirlemeye devam ediyor.

Sarı-lacivertlilerin gündemindeki bir diğer isimse yaz transfer döneminin sonlarına doğru gündeme gelen Çaykur Rizesporlu Dario Melnjak....

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43