Fenerbahçe'den Uruguaylı sol kanat oyuncusu Diego Rossi'ye teklif

Fenerbahçe'nin Amerikan Ligi MLS'te Los Angeles FC forması giyen Uruguaylı sol kanat Diego Rossi'yle anlaştığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe'den Uruguaylı sol kanat oyuncusu Diego Rossi'ye teklif

Transferde son haftaya yaklaşılırken Fenerbahçe'nin yapacağı hamleler taraftarda merak yarattı. Sarı-lacivertlilerin Süper Lig'e 3'te 3 ile başlamasına rağmen özellikle hücum hattını takviye etmesi bekleniyor. 

Diego Rossi için kiralama teklifi
Bu doğrultuda gündeme yeni bir isim geldi. Fenerbahçe, Amerikan Futbol Ligi MLS'de forma giyen Diego Rossi'nin peşinde. Milanobet Sarı-lacivertlilerin Uruguaylı futbolcu için kulübü Los Angeles FC'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu..

Avrupa'ya gitmesine kesin gözüyle bakılıyor
23 yaşındaki sol kanat oyuncusu adına yapılan görüşmelerin olumlu gittiği ifade ediliyor. Golcü bir kanat forvet olarak tanımlanan Rossi, Avrupa'ya transfer olması beklenen yıldız adayları arasında.

Derbide 4 gol birden attı
Geçtiğimiz sezonu 31 maçta 19 golle kapatan Uruguaylı, bir maçta 4 gol atmayı başaran 13. MLS oyuncusu olmuştu. 6-2'lik derbide Los Angeles Galaxy'e karşı bu performansı gösteren Rossi taraftarlarının da sevgilisi haline geldi. 

Diego Rossi İstanbul'a geliyor
Aldıpımız bilgiye göre Fenerbahçe Diego Rossi transferinde mutlu sona ulaştı. Uruguaylı futbolcunun yarın (31 Ağustos Salı) saat 13.00'te İstanbul'da olacağı belirtildi. 

172 maçta 72 golü, 33 asisti var
Bu sezon ise 19 maçta 6 gol kaydeden futbolcunun bonservisine Transfermarkt'a göre 18 milyon Euro değer biçiliyor. Uruguaylı futbolcu kariyerindeki 172 resmi maçta 72 gol atıp 33 asist yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43