Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman?

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı ne zaman, nerede oynanacak? Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile eşleşti. Eşleşme kuralarının ardından futbolseverler maçın detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, nerede?

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu kura çekimleri gerçekleşti. Fenerbahçe rakibinin belli olmasıyla Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı detayları sorgulanmaya başladı. Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, nerede oynanacak? İşte Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı FB - Kiev maçı hakkındaki detaylar…

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı ne zaman, nerede oynanacak?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının yeni sezonundaki 2. eleme turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Çekiliş sonucu Fenerbahçe, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla eşleşti.

İlk maçlar 19-20 Temmuz, rövanşlar ise 26-27 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Sarı-lacivertli ekip, eşleşmede ilk maça deplasmanda çıkacak. Savaş sebebiyle ilk maç Ukrayna'da değil Polonya'da oynanacak.

Üçüncü eleme turundan sonra play-off turunu da geçen takımlar, 6 Eylül'de başlayacak grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43