Fenerbahçe, Mesut Özil ile her konuda anlaştı!

Ligin ilk yarısında perdenin kapanmasına az bir süre kala, 5 Ocak tarihi itibarıyla ara transfer sezonu da resmen başlamış durumda.

Fenerbahçe, Mesut Özil ile her konuda anlaştı!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 1 Şubat 2021'de sona erecek olan transfer dönemi için kulüpler çalışmalarını hızlandırmışken, yaz döneminde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe, ara transfer döneminde de yeni isimlerle el sıkışmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe için birçok isim yazılıp çizilmeye devam ederken, birçok transfer döneminde olduğu gibi tekrar gündeme gelen, sarı-lacivertli taraftarların hayallerini süsleyen yıldız oyuncu Mesut Özil için yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor.Teknik direktör Mikel Arteta ile yıldızı bir türlü barışmayan ve Premier Lig kadrosuna dahil edilmeyen Özil'in takımdan ayrılacağına kesin gözüyla bakılırken, yeni adresi olarak Fenerbahçe ön plana çıkan kulüplerden olmuştu.

Mesut Özil transferinde en büyük rolü çok önemli bir siyesetçinin çözdüğü aldığımız haberler arasında.

Arsenal'ın çalıştırıcısı Arteta,Mesut'la ilgili sorulara "Oyuncuların kontratlarına saygı duymak zorundayız. Bu tip durumlarda yapabileceğimiz en iyi şey onlara açık olmak, takımdaki rolünü aktarmak ve bunu sebepleriyle anlatmak olabilir.Yeni oyuncular almak izin eldeki isimlerin gitmesi gerekiyor" ifadelerini kullanarak Özil'in ayrılışını adeta doğrular nitelikte konuşmuştu.

Evet, Mesut Özil Bahsegel olayında son gelişmeler böyle, bakalım zaman ne gösterecek. Mesut Özil şu anda istanbul'da bulunuyor..

“SÜRECİ EN KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ”

Mesut Özil’in hem temsilciliğini, hem de avukatlığını yapan Harvard Üniversitesi’nde de eğitim üyesi olan Söğüt konuyla ilgili “Mesleğim gereği bu işin hukuksal tarafına da fazla önem veriyorum. Mesut’un Arsenal ile süren sözleşmesi var. Ocak ayı ile birlikte ortada hukuki bir durum kalmadığı için temsilcisi olarak Mesut’a ilgi gösteren kulüplerle görüşmelere başlamıştık. Unutmamak gerekir ki Arsenal ile de şartlar konuşulması gerekiyor. Bizler işimizi doğru yapmak zorundayız. Mesut’un geleceğiyle ilgili hem ağabeyi, hem ailesiyle konuşarak süreci en kısa zamanda tamamlayacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43