Fenerbahçe'nin Yarı fiyatına bitirdiği yıldız F.Bahçe'nin kurtarıcısı oldu!

Yaz ayı transfer döneminde Maxi Gomez'le masaya oturan, hatta 6 milyon euro'da el sıkışan Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüyü Trabzonspor'a kaptırması Bordo Mavili cephede 'yılın transfer çalımı' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

Fenerbahçe'nin Yarı fiyatına bitirdiği yıldız F.Bahçe'nin kurtarıcısı oldu!

Yaz ayı transfer döneminde Maxi Gomez'le masaya oturan, hatta 6 milyon euro'da el sıkışan Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüyü Trabzonspor'a kaptırması Bordo Mavili cephede 'yılın transfer çalımı' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Gomez'in yerine 3 milyon euro'ya Batshuayi'yi alan Ali Koç transferde tam isabet sağlarken, Belçikalı yıldızın takımın kurtarıcısı olması ise her iki kulüpte büyük dikkat çekti.

Büyüleyen bir performans gösteren Belçikalı santrfor, kendisini ısrarla isteyen hocasını utandırmazken golleriyle hem kazandırıyor hem de kasayı dolduruyor.

Önceki günlerde deplasmanda AEK Larnaca'yı penaltıdan avlayan 29 yaşındaki futbolcu, Güney Kıbrıs ekibine Kadıköy'den sonra ikinci darbeyi vurdu. Ligde Karagümrük'ü yine son anlarda deviren Batshuayi, bu sezon tüm kulvarlardaki 7. maçında 4'üncü golünü atmayı başardı.

Geçen sezon Chelsea'den Beşiktaş 'a kiralık olarak gelen Michy Batshuayi, sezon başındaki performansıyla taraftarı mutlu ederken kötü sonuçlarla birlikte de taraftarla kopukluk başlamıştı. Attığı gollerden çok kaçırdığı gol pozisyonlarıyla gündeme gelen Belçikalı golcü Siyah-Beyazlılar'da oynadığı 42 karşılaşmada 14 gol ve 5 asist yapmıştı.

Deneyimli futbolcu, Avrupa'daki skor katkısı ile 630 bin Euro (11.4 milyon TL) kazandırırken Süper Lig'de 1.25 milyon TL ile direkt katkı sağladı. Belçikalı forvet, böylelikle Fenerbahçe'nin cebine 12 milyon 650 bin TL soktu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43