Fenerbahçe'nin yıldızı için İstanbul'a geldiler

Rennes'ın Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştüğü ortaya çıktı. Tecrübeli teknik direktör Bruno Genesio'nun eski öğrencisiyle çalışmak istediği öğrenilirken, Fransız kulübün temsilcilerinin İstanbul'da olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı için İstanbul'a geldiler

Fransa devi Rennes çaldı. Kanarya'nın prensini kadrosuna katmak için hazırlıklara başlayan Rennes, yıldız futbolcu için İstanbul'a geldi.

Jorge Jesus önderliğinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de takımın göz bebeği olan yıldız futbolcu Fransa yolcusu...

RMC Sport'ta yer alan habere göre Rennes, Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Kim Min-Jae'yi transfer etmek istiyor.

RENNES DOĞAN ALEMDAR'DAN SONRA KİM MİN JAE'Yİ... 
West Ham United'ın Nayef Aguerd'ı kadrosuna katmasının ardından stoper mevkisinde oluşan boşluğu doldurmak için harekete geçen Fransız ekibinde Florian Maurice'in Cuma günü görüşmelerde bulunmak için İstanbul'da olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Çin'de Beijing Guoan forması giyen 25 yaşındaki futbolcu, o dönemde şu anda Rennes'i çalıştıran Bruno Genesio ile birlikte çalışmıştı. Bu nedenle Fransız teknik adam, Kim Min-Jae'yi yakından tanıyor.

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'nin kadrosuna katılan 25 yaşındaki savunma oyuncusunun Sarı-Lacivertli kulüp ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Kim Min-Jae Fenerbahçe ile 39 maçta forma giymiş ve 1 kez de fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Başkan Ali Koç ve Jorge Jesus ise bu transfere sıcak bakmıyor. Özellikle Jesus'un takımda mutlaka kalmasını istediği isimlerin başında gelen Kim'in olduğu biliniyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43