Fenerbahçe rayına giriyor..

Fenerbahçe futbol takımı yavaş yavaş Ersun hocanın ve Fenerbahçe taraftarının istediği oyunu mücadeleyi sergilemeye başladı. Süper Lig'in güçlü ekiplerinden sayılabilecek önce Yeni Malatyaspor'u ardından da Göztepe takımını yenerek 6 puan toplamayı bildi..

Fenerbahçe rayına giriyor..

Fenerbahçe rayına giriyor..

Fenerbahçe'de özellikle Ersun Yanal'dan sonra çok dikkat çeken değişimlerin olduğu tartışılmaz. En dikkat çeken değişim ise hiç kuşkusuz ki Fenerbahçe futbol takımının kondisyonunun eskiye oranla çok ileride olduğu.

Tolgay Arslan Fenerbahçe’nin Emre'si olur..
Ersun Yanal özellikle takıma yaptığı yeni takviyeler ile çok karakterli ve kaliteli oyuncuları takıma kazandırmıştır. Bunların başında ise hiç kuşkusuz ki Tolgay Arslan gibi ayaklarına çok hakim oyunu her yönüyle oynayabilen bir oyuncuyu takıma ve Fenerbahçe camiasına kazandırdı. Benim çok sevdiğim ve futbol bilgisine her zaman saygı duyduğum Fenerbahçe kongre üyesi sevgili kardeşim Hakan Kaplan maçtan sonra beni arayarak "Ağabey şunu yazın da mutlaka yazmanı rica ediyorum Tolgay Arslan Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu’su olacaktır" dedi. Gerçekten de Tolgay gibi çok yetenekli bir oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesi ve uzun yıllar hizmet edecek olması çok keyif verici.

Dirar ve Isla alkışı hak ediyor
Fenerbahçe'de Ersun hocanın değiştirdiği çok önemli iki oyuncunun da hakkını teslim etmek gerekir. Bunların başında Nabil Dirar ve Isla gelmektedir, her iki oyuncumuz da sağ kanatta adeta birbirlerine mükemmel destek vererek inanılmaz şekilde iyi oynamaya başladılar. Ersun Hoca'nın Dirar gibi bir dinamoyu affetmesinin ne kadar doğru olduğunun bilinmesini isterim. Ben hiçbir zaman Dirar'ın kadro dışı Mobilbahis bırakılmasını içime sindirememiştim. Takım için her şeyini ortaya koyabilecek bir karaktere sahip olan Dirar ben inanıyorum ki Fenerbahçe'nin birçok maçtaki en çalışkan ve faydalı futbolcusu olacaktır.

Takım artık daha güvenli olacak
Evet Fenerbahçe futbol takımı belki bu sezon şampiyon olamayacak ancak büyük Fenerbahçe taraftarının özlemle beklediği Fenerbahçe’ye yakışan futbol oynayacak Ligi en azından 4.5. sırada tamamlayacağına yürekten inanıyorum. Peş peşe Alınan 2 galibiyetten sonra hem teknik heyetin hem de futbolcuların kendilerinde güveni mutlaka yerine gelmiştir.

Ali Koç artık kimin ne olduğunu iyi bilmeli..
Şimdi kazanılan 2 galibiyetten sonra daha düne kadar hem Başkan Ali Koç'a hem futbolculara ve hatta Ersun Yanal'a ağır ithamlarda bulunan sözde Fenerbahçeliler sanırım neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Ben kesinlikle biliyorum ki onlar şu anda çıkıp bizlerden daha çok “sözde” Fenerbahçeli olduklarını ve Fenerbahçe'yi beğendiklerini söyleyeceklerdir. Ancak bilmezler ki başta Sayın Başkan Ali Koç kimin ne yaptığını, kimin ne yazdığını, kimin hangi oluşumun içinde olduğunu gayet iyi bilmektedir. Umarım ve dilerim ki sevgili Başkan çürükler ile sağlam insanları ayırt etmeyi artık hayata geçirir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43