Fenerbahçe, Szalai için indirim yapacak!

Fenerbahçe'de sezon sonu Attila Szalai'nin satılma ihtimali her geçen gün artıyor. Hem ekonomik şartlar, hem yabancı kontenjanı derken 24 yaşındaki Macar stoperin satılması büyük ihtimal. Öyle ki yönetim fiyatında indirime gitmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe, Szalai için indirim yapacak!

Fenerbahçe’de gelecek sezon yeniden bir kadro mühendisliği çalışması yapılacak… en kötü ihtimalle sağ ve sol bek ile ön libero, kanat ve santrfor transferi yapılacak! 

Görünüşte en az 4 transfere ihtiyacı olan Fenerbahçe’de ayrılıklar da yaşanacak. Yönetim her ne kadar 7.5 milyon Euro ve 5 milyon euro’ya mal etse de Samatta ve Berisha’nın satışları konusunda çok zorlanacak. Ayrıca yabancı sayısı 12’ye düşeceği için yabancı kontenjanını boşaltmak için ciddi çaba sarfedecek. 

Hepsinden önemlisi ise kaynak yaratma zorunluluğu. Bu yüzden Fenerbahçe elindeki en değerli iki ismi; Szalai ya da Kim Min Jae’yi satmak zorunda. Kim şu anda takımın değişilmezi. Ancak Szalai son dönemde yedek kalmaya başladı. Sol bekte kullanılıyor. 

Bu yüzden Macar stopere iyi bir talip çıkarsa gönderilecek. 

Daha önce en az 20 milyon Euro olarak konuşulan Szalai için 15 milyon euro’luk bir teklif gelirse Fenerbahçe’nin kabul edeceği tahmin ediliyor. 12numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43