Fenerbahçe'ye Allahyar piyangosu! Kasaya girecek para...

Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken, Zorya'ya kiraladığı genç oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'ten müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe'ye Allahyar piyangosu! Kasaya girecek para...

Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken, Zorya'ya kiraladığı genç oyuncusu Pasgol Allahyar Sayyadmanesh'ten müjdeli haber geldi. Ukrayna temsilcisinin, İranlı golcünün bonservisini alacağı ifade edilirken bu gelişmenin sarı-lacivertlileri Finansal Fair Play (FFP) konusunda rahatlatması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Ukrayna'nın Zorya takımına satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı İranlı golcü Allahyar Sayyadmanesh, takımında sezonun en iyi futbolcusu seçildi.

Takvim'de yer alan habere göre daha önce Ukrayna Ligi'nde defalarca ayın futbolcusu seçilen Allahyar için Zorya kulübünün satın alma opsiyonunu kısa bir süre içinde kullanması bekleniyor.

İranlı golcünün satın alma opsiyonu ise 3.5 milyon euro. Bu rakam Fenerbahçe'nin FFP anlaşması kapsamıda oldukça rahatlamasını sağlayacak. Sarı-lacivertlilerin 1 yıl daha FFP anlaşması bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43