Fenerbahçe'ye 'yeni Alex' geliyor!

Geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve ligi 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal, Valbuena'nın ayrılmasından sonra yönetimden yaratıcı bir ofansif orta saha istedi. İşte Fenerbahçe'nin yeni Alex'i...

Fenerbahçe'ye 'yeni Alex' geliyor!

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli transfer çalışmalarını son sürat sürdürüyor..

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre hareket eden Fransız yönetici, yeni transferleri bu defa kampa yetiştirmek istiyor..

Ersun Yanal'ın Comolli'den öncelikli olarak bir stoper, forvet ve ofansif orta saha istediği biliniyordu..Damien Comolli, Fenerbahçe'nin 'yeni Alex'ini İngiltere'de buldu....

Valbuena'nın takımdan ayrılmasıyla yaratıcı oyuncu noktasında Casinoslot sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, bu boşluğu Manuel Lanzini ile dolduracak..

West Ham United'ın Arjantinli hücum oyuncusu için kolları sıvayan Sarı-Lacivertliler, 1 yıllık sözleşmesi kalan futbolcu için İngiliz kulübüyle temasa geçti..4 sezondur kadrosunda olduğu West Ham'da fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki futbolcunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Londra kulübü makul bir bonservis karşılığı satışa sıcak bakıyor..

Comolli'nin önümüzdeki günlerde transferi bitirmek için Londra'ya uçup West Ham Başkanı David Gold ile görüşecek..


 

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43