Fenerbahçe'yle ipleri tamamen kopardı! Mesut Özil, şaşırtan teklife "Evet" diyebilir

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız futbolcunun, Cilegon FC'den gelen teklife sıcak baktığı ve sezon sonunda Endonezya'nın yolunu tutabileceği düşünülüyor.

Fenerbahçe'yle ipleri tamamen kopardı! Mesut Özil, şaşırtan teklife "Evet" diyebilir

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız futbolcunun, Cilegon FC'den gelen teklife sıcak baktığı ve sezon sonunda Endonezya'nın yolunu tutabileceği düşünülüyor. Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ancak geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefi olan Mesut Özil, sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Ali Koç'la arası eskisi kadar iyi olmayan dünyaca ünlü yıldızın, sezon sonunda yolunun Endonezya'ya düşebileceği belirtildi.

GELECEK SEZON ENDONEZYA LİGİ'NE GİDEBİLİR

Endonezya kulübü Cilegon FC Başkanı Raffi Ahmed, Mesut Özil ile Instagram üzerinden görüştüğünü ve Mesut'un Endonezya Ligi'nde oynamaya sıcak baktığını söyledi. Geldiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan dünyaca ünlü yıldız, kendisine gelen teklifi kabul etmesi durumunda önümüzdeki sezon Endonezya Ligi'nde forma giyecek.

TARAFTARA BORÇLUSUN

Yaşanan bu gelişmeler karşısınfa Fenerbahçe taraftarı adeta çılgına döndü. "Takıma hiç bir katkı vermeden gitmesi gerçekten çok haksızlık olur. Ancak malesef geldiği günden bu yana tek bir iyi maçı da yok. Mesut artık kafasında futbolu %50 bitirmiş durumda. Son yıllarında büyük bir para almanın peşinde" diyerek tepki gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEMesut Özil

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43