Fenerbahçeli Diego Rossi'ye Brezilya'dan talip

Fenerbahçe'de Uruguaylı futbolcu Diego Rossi ile yollar ayrılabilir. Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun, Uruguaylı oyuncu ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçeli Diego Rossi'ye Brezilya'dan talip

Yeni sezona yeni teknik adam ile başlamak isteyen Fenerbahçe'de bazı futbolcular ise takımdan ayrılacak. Sarı lacivertliler, özellikle büyük beklentilerle gelen ancak bu beklentilere bir türlü karşılık veremeyen futbolcuları takımdan göndererek yeni bir yapılanmaya girmek istiyor.

Bu isimlerden birisi de Diego Rossi. MLS'te yılın futbolcusu seçildikten sonra Fenerbahçe'ye kiralanan ve daha sonrasında 4 yıllık sözleşme imzalandığı duyurulan Uruguaylı golcü ile yollar ayrılabilir.

Brezilya basınına göre Flamengo'nun öncelikli hedeflerinden birisi Diego Rossi. Habere göre kırmızı siyahlılar ilk olarak Manchester United'dan kiralanan Andreas Pereira'nın bonservisini almak istiyor. Bunun haricinde ise bir kaleci, defansif orta saha ve forvet takviyeleri planlanıyor.

Haberde; 1 numara için Athletico Paranaense'den Santos, 6 numara için Lyon'dan Thiago Mendes ve forvet için Fenerbahçe'den Diego Rossi'nin ön plana çıktığı yazıldı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEDiego Rossi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43