Ferdi Kadıoğlu'nun geleceğiyle ilgili önemli gelişme! Fenerbahçe ile sözleşme uzatacak mı?

Fenerbahçe, özellikle bu sezonki performansıyla beğeni toplayan Ferdi Kadıoğlu'nda mutlu sona çok yakın. Genç futbolcuyla yapılacak son görüşmenin ardından sözleşmesinin uzatılması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun geleceğiyle ilgili önemli gelişme! Fenerbahçe ile sözleşme uzatacak mı?

Fenerbahçe ile sözleşme uzatacak mı?

Fenerbahçe, özellikle bu sezonki performansıyla beğeni toplayan Ferdi Kadıoğlu'nda mutlu sona çok yakın. Genç futbolcuyla yapılacak son kralbet görüşmenin ardından sözleşmesinin uzatılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de yönetim, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu ile bir kez daha görüşme yapacak. Aldığımız net habere göre bu görüşme sonrasında genç yıldızın sözleşmesini uzatması bekleniyor. Sözleşmenin en az 5 yıllık olacağı öğrenildi..

2018 yılında Hollanda Ligi ekibi NEC Nijmegen'den transfer edilen 22 yaşındaki yıldız, özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çekiyor.

TARAFTAR DA KALMASINI İSTİYOR
Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada yaptığı yorumlarda genç yıldızın takımda kalması gerektiğini belirtiyor. Adeta takımın jokeri olan Ferdi taraftarlar arasında da en sevilen futbolcuların başında geliyor.

12NUMARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43