FIFA ve FIFPro: Fenerbahçe, Mesut’u kadro dışı bırakamaz!

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan depreminin yankıları sürüyor. İki oyuncunun da bundan sonra takınacağı tavır merak ediliyor. Özellikle Mesut için sosyal medyada taraftarların tepkisi ise düşündürüyor..

FIFA ve FIFPro: Fenerbahçe, Mesut’u kadro dışı bırakamaz!

Performans gözterme açısından beklentilerin çok gerisinde kalmasına rağmen yıldız oyuncuya verilen destek yönetimi de şaşırttı. Bu arada FIFA ile Dünya Futbolcular Birliği FIFPro’nun futbolcuların kadro dışı kalma ve yalnız idman yapma durumları hakkında daha önce verdikleri karar da tartışmayı alevlendiriyor.

Fenerbahçe’de Mesut Özil kısa bir açıklama ile kadro dışı kaldı… peki şimdi ne olacak. Ozan Tufan ile birlikte Dereağzı’na gidip, orada genç oyuncularla birlikte mi çalışacak? Yoksa rapor alıp idmanlara çıkmayacak, kendisine özel bir antrenör tutup özel olarak çalışmalar mı yapacak?.. Mesut her ne kadar kadro dışı kalmış olsa da, çalışmalarına Dereağzı’nda değil Samandıra’da devam etmesi gibi bir düşünce içine girildi.  A takımı ile idmanlara çıkması formülü de gündemde. Sezon sonuna kadar idman performansın koruması amaçlanıyor. Buna İsmail Kartal’ın vereceği cevap da önemli.

Ayrıca şehrin ortasındaki Dereağzı’nda idmanlar olursa buraya gidecek taraftarların koparacağı yaygaranın takımın ahengini bozmasından da korkuluyor.

Bu arada FIFA ile Dünya Futbolcular Birliği FIFPro’nun yaptığı yazılı anlaşma futbolcuların kadro dışı bırakılıp yalnız başına idman yapması yasaklanmıştı. Ancak Beşiktaş’ta 4 oyuncu kadro dışı. Takımdan ayrı çalışıyor. Ortada böyle bir yazılı karar olmasına rağmen pek çok takım istemediği oyuncuları kadro dışı bırakmaya devam ediyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43