FUTBOLDA ‘MESUT’ GÜNLER

Bir Dünya Yıldızı…Öyle lafta da değil bu yıldızlık veya sadece büyük bir Avrupa takımında futbol oynaması da değil!

FUTBOLDA ‘MESUT’ GÜNLER

Bir Dünya Yıldızı…Öyle lafta da değil bu yıldızlık veya sadece büyük bir Avrupa takımında futbol oynaması da değil! Barcelona hegemonyasını bitiren Real Madrid’de Cristiano Ronaldo ile beraber takımın yıldızı olan, Ronaldo’yu gol kralı yapan, yine takımın en önemli ismi olarak Almanya ile Dünya Kupası kazanan, Arsenal tarihinin en pahalı futbolcusu olan, Dünya üzerinde marka değeri olarak en üst sıralarda yer alan…Bu liste uzar gider ancak hepsinden önemlisi bu isim bir Türk ve bir Fenerbahçeli olan Mesut Özil!

Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan ile resim vermekten kaçınmayan, Doğu Türkistan paylaşımı yapmaktan çekinmeyen ve buna karşı da tamamen siyasi nedenler ile Avrupa’da dışlanılmaya çalışılan bu isim, şimdi çocukluk hayali olan Fenerbahçe’de oynayacak. Kendisi açısından, öz vatanına geri dönmesi ve çocukluk hayalini kurduğu takımda forma giyecek olması, buna karşın da maddi olarak büyük fedakarlıklar yapması tabii ki çok kayda değer olaylardır.

Türkiye ve Fenerbahçe açısından ise; hem marka değeri hem de imaj açısından Mesut’un Türkiye’ye gelmesi futbolumuzda gerileme döneminin ardından yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır. Ali Koç’un Başkan olduğu süreçten itibaren şartlarında oluşması ile bu transferi gerçekleştireceğine inanıyordum ve dile getiriyordum. Başkanımız Ali Koç’a bu transfer için tüm taraftarlar adına da teşekkür ediyorum. İşte Fenerbahçe vizyonu da Ali Koç vizyonu da bu doğrultuda olmalıdır ve bu psikolojik üstünlük ile devamı da gelecektir.

Sokaktaki Çocuklar Artık ‘’Mesut Özil’’ Olacak

Fenerbahçe Türkiye’nin sporda her zaman lokomotifi olmuştur. Şöyle bir maziye baktığımızda…Roberto Carlos, Alex de Souza, Nicolas Anelka, Jay Jay Okocha, Ariel Ortega, Pierre van Hooijdonk, Toni Schumacher, Robin van Persie…Bunlar hemen aklıma gelen bazı isimler. Dışarda çocuklar futbol oynarken söyleyecekleri bir isim son senelerde eksikti. Artık çocuklar da futbol oynarken ‘’Mesut Özil’’ ismini haykıracaklardır. Özellikle Alex gittiğinden bu yana tüm Fenerbahçeliler ‘’10 Numara’’ yı kimseye yakıştıramazdı. Herhalde dünyada bu formaya yakışacak birkaç isimden birisinin gelmesi de bu açıdan da önemlidir. ‘’10 Numara’’ mevkiisinde, Jay Jay Okocha, Ariel Ortega, Alex de Souza sonrası Mesut Özil’i izlemek Fenebahçeliler için de ayrıca çok büyük bir şanstır.

Artık tüm futbolseverler ve Fenerbahçeliler bu güzelliğin tadını Forvetbet çıkarmalıdır. Umut ediyorum ki, her takım iyi transferler yapar ve ligimizde ki kalitede tekrar üst seviyelere çıkar. İsim ve kariyer olarak, Roberto Carlos ile beraber Türkiye’ye gelmiş geçmiş en büyük transfer olan Mesut Özil’e hem vatanına hem de Fenerbahçe’ye hoş geldin diyorum. Bu büyük transfer için de; başta Başkanımız Ali Koç’a ve büyük emekler sarf eden Acun Ilıcalı’ya teşekkürlerimi iletiyorum. Mesut’a kendi vatanına dönmesi sürecinde psikolojik olarak destek sağlayan Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’a ve tüm yetkililere de saygılarımı sunuyorum.

Şimdi camia olarak bütünleşerek önümüzdeki sürecin tadını çıkarma zamanı…

Talha YAZGAN

12 Numara İmtiyaz Sahibi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43